2777
2789
عنوان

قد دختر 12 ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 5719 بازدید | 192 پست
اصلا😭😭😭😂😂😂

اشاالله نداره مهم قلبمون که پاکه 😁😁 . اصلا مهم زیبایی درونه 😂❤️

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

١٣ ساله است. قدش ١٦٣ و حدود ١.٥ سال هست پریود شده. فعلا ٩ سانت قد کشیده.‌

خدا حفظ ش کنه. یعنی بعد پریود 9 سانت قد کشید؟  دختر من 6 سانت هم اضاف کنه راضیم 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا داداش کوچیکم 12 سالگی 154 بود. 13 سالگی 164.الان 16 سالشه 182 هنوز هم ریز ریز داره رشد میکن ...

وای ماشالله بهش چه خوب حس میکردم کوتاه باشه❤️😍

خدایا اگر‌ من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو حتما حکمتی توشه😏😒🤨🫠کاربر جدید نیستم 😝😁

با همینا دلمون رو یه عمره خوش کردیم 😂😂

من دلم خوش بود تا وقتی که با یه خانواده قد بلند ازدواج کردم تازه اوج فاجعه فهمبدم چقد کوتاهم🥲😂

من ک نه حقیقتا بلند نیستم. ولی شوهرم و خاموادهش همه بدثن استثنا بلندن حتی معمولی هم نیستن پریودش دیگ ...

پس ممکنه به پدرش بکشه

منم مادرم به نسبت کوتاه ترن نزدیک ۱۶۲_۱۶۳ 

و اینکه تا سه چهارسال بعد پریودم باز قد میکشن من الان توی دانش آموزام میبینم ( کلاس ششمن) که باز رشد قدی خوبی دارن بعد پریودی نگران نباشین

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

وای ماشالله بهش چه خوب حس میکردم کوتاه باشه❤️😍

نه بلند میشه. پسرا جهش رشد شون با دخترا فرق داره سالی 10 تا 12 سانت قد میکشن. پریود هم نمیشن ک جلو رشدشون بگیره. اگ ژن بلندی داشته باشه حتما بلند میشه 

داداشام همه بالا 185  . نمیدونم چرا من انقد موندم

با همینا دلمون رو یه عمره خوش کردیم 😂😂

اینم یه خوشی دیگه خیلی ها این رو هم ندارن 😁😁 پس به خوشمون ادامه بدیم 💪

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

پس ممکنه به پدرش بکشهمنم مادرم به نسبت کوتاه ترن نزدیک ۱۶۲_۱۶۳ و اینکه تا سه چهارسال بعد پریودم باز ...

اخه امپول تاخیر بلوغ زده دخترم..  الان یک سال ک قطع کرده. نمیدونم بعد پزیود باز مث بچهای عادی قد میکشه یا نه؟ 

خدا حفظ ش کنه. یعنی بعد پریود 9 سانت قد کشید؟ دختر من 6 سانت هم اضاف کنه راضیم

زنده باشید. بله از زمان پریود تا الان ٩ سانت قد کشیده. امید به خدا که دختر شما هم قد می کشه. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
زنده باشید. بله از زمان پریود تا الان ٩ سانت قد کشیده. امید به خدا که دختر شما هم قد می کشه.

خیلی عالی. خدا رو شکر خوب قد کشیده. 

انشالله دختر منم بلند بشه 

وای مبارکههه خیلی حس خوبیه واقعا که دخترت بزرگ شده دختر من۱۵خورده ای بود الان۱۶۸هست

ماشالله بهش خدا خفظ ش کنه😍😍

اره حس خوبی با هم خرید میریم برام نظر میده. چی بپوش چی بهت میاد. مث ی دوست کنارم