2777
2789
بگید چجوری به مامانم عنوان کنم که می‌خوام صورتمو اصلاح کنم که قبول کنه فردا مهمونی دعوتیم و من خجالت ...

واییییییییییی تو اصلا نباید اجاره بگیری 

خودت برو حموم با ژیلت بزن تو عمل انجام شده قرار بگیره 

نیم ساعت فحش ت میده 

بعد پوست تمیز صافتو ببینه میگه ذلیل شده کاش زودتر اصلاح میکردی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان ازدواج کردبد؟ خودتون مجازی ارتباط داشتین؟

بله عزیزم ۱۴ سال پیش ...

فقط آشنایی مجازی بود 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ایول دمشون گرم خدا الهی خوشبختشون کنه خیلی دوست دارم با کسی حرف بزنم ک خودش و شوهرش باهم دوست بودن ...

خب هر کسی رابطش یجور بوده اصلا ابهاماتت با صحبت حل نمیشه چون یکی ممکنه حتی ازدواجم کرده باشه ولی ازدواجش بد شده باشه یکی ممکنه جدا شده باشه و هزاران چیز دیگه

من در کل خیلی پسندم نیست میدونی من قبل ازدواج با همسرم همش پیش هم بودیم خونه خانوادشم زیاد میرفتم بازم یه سری چیزا بعد ازدواج مشخص شد حالا چه برسه راه دور 

ولی میگم تعدادی هم ممکنه خوشبخت بشن 

ازدواج واقعا سخته باید خیلی دقت کنی

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
خب هر کسی رابطش یجور بوده اصلا ابهاماتت با صحبت حل نمیشه چون یکی ممکنه حتی ازدواجم کرده باشه ولی ازد ...

چند تا سوال سطحی دارم .. حرفاتون واقعا درست ازدواج الکی نیس و خیلی ریسک 

چند تا سوال سطحی دارم .. حرفاتون واقعا درست ازدواج الکی نیس و خیلی ریسک

انشاالله که خوشبخت ترین بشی عزیز دلم هر چی اتفاق خوبه برات رقم بخوره 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید