2777
2789
عنوان

چجوری بکشونمش سمت خودمو حسای منفیو بدبینیو از خودم دور کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 34 پست
اصلا نشون نده که محبت میخوای...ویانگو چراقربون صدقه ام نمیری چرا توجملاتت نمیگی عزیزم...چندروز هیچ گ ...

عهههه ینی بدون اینکه ب روش بیارم خودم کلمات محبت امیزو بکار ببرم

میدونی مشکل اینه ک تو پیام خوبیما اما وقتی پیشمه کلمات محبت امیزی ک تو پیام میگه رو خیلی کمتر ب کار میبره و خیلی بیشتر ساکته منم هی میخام فضارو عوض کنم ی بحثی بندازم وسط اما نمیتونم وقتی میبینم اون اینجوریه اصن ناخوداگاه نمیتونم چیزی بگم یا محبت کنم میخام شیطون باشم واسش دلبری کنم اما وقتی خستگیشو میبینم یا حس میکنم خوب نیست نمیتونم کاری کنم انگار بلد نیستم یا خجالت میکشم ازش!!!مخصوصا الان ک بحث بیتفاوتیو اینارو زده دیگه بدتر شذم پیششم فقط نگران رفتارشمو خیلی زوم میشم رو رفتارش

من که هرروزمیدم پیامک...وحتی جک باشه...اگه یه روزبراش نفرستم عصراومدخونه میگه چیزی شده ناراحتی؟چرا پ ...

واقعا ؟؟هرروز پیامک عاشقانه میدی با جک؟یا بعضی وقتا جک و بعضی وقتا عاشقانه؟

زنگم میزنی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عهههه ینی بدون اینکه ب روش بیارم خودم کلمات محبت امیزو بکار ببرم میدونی مشکل اینه ک تو پیام خوبیما ...

خب همسرت انگار ازاون مردای مغروره که کمی سختشونه که بخوان راحت قربون صدقه برن...اینو ازاینکه توپیام راحتت تره میشه فهمید...اگه همسرت خسته است مطمعن باش دلبری تو براش آزاردهنده اس حتی...واینکه بخوای تواون شرایط که نیازداره استراحت کنه تودلبری کنی وانتظار جواب داشته باشی...

خدایا شکرت
بحث زیاد خیلی تو سرد شدن طرفین رابطه تاثیر داره. حداقل تجربه ی خودم اینه. به نظرم کمی خودت و بکش کنا ...

دقیقا دنبال راهیم ک اون سردیه و بی تفاوتیه از بین بره برای همین کمک میخام

واقعا ؟؟هرروز پیامک عاشقانه میدی با جک؟یا بعضی وقتا جک و بعضی وقتا عاشقانه؟ زنگم میزنی؟

زنگ نمیزنم ...فقط گاهی برای کارمهم...ولی هرروزیک دونه پیامک رودارم...اره به قول دوستمون لیلیوم بانو هرروز پیام عاشقانه شاید براش تکراری شه...بعضی روزا پیام جک وخنده دار بفرست

خدایا شکرت
دقیقا دنبال راهیم ک اون سردیه و بی تفاوتیه از بین بره برای همین کمک میخام

به نظرم راهت اشتباهه...توحساس شدی وزوم میشی سرکاراش وکلماتش وناراحت میشی...بیخیال باش ومستقل خودت بهش محبت کن وبهش عزیزم واینا  بگو توجمله هات قربون صدقه اش برو خودش کم کم راه میاد..اونم میگه بعدش

خدایا شکرت
خب همسرت انگار ازاون مردای مغروره که کمی سختشونه که بخوان راحت قربون صدقه برن...اینو ازاینکه توپیام ...

زمانی ک بخاد استراحت کنه ک نه 

وقتایی ک پیش هم نشستیم

مثلا دیروز بعد اینکه یکم استراحت کرد(میخاست بخابه خوابشم نبرده بود)رو مبل نشسته بودیم یکمم کسل بود معلوم بود خستس بعد من رفتم براش چای بریزم میخاسم یکم شاد حرف بزنم و محبت امیز حرف بزنم مثلا بگم بفرمایید اینم ی چایی خوشمزه برای اقای خوشگلم  اما هرررکار کردم لعنتی از دهنم درنیومد بگم انگار ی خجالتی چیزی دارم نمیتونم اینجوری حرف بزنم تازه فک میکنم ابراز محبتامم تا الان جوری بوده ک انگار ب شوخیه(چون فهمیدم کلا تو ابراز علاقه صفرمو خجالت میکشم جز مواردی ک بخوام ب شوخی حرف بزنم)اما شوخیم نیستا اما جوریه ک طرفم حس میکنه شوخیه!!!اخرشم چایشو خوردو منم ی بحثی انداختمو باهاش حرف زدمو رفت سرکارش(البته با خنده و روی خوش)و ی چیزیم خیلی اذیتم میکنه وقتی حرف میزنیم اکثرا تو چشام نگاه نمیکنه و روش ی ور دیگست و بهشم میگم ناراحت میشه حس میکنم دارم با دیوار میحرفم!!!!

زنگ نمیزنم ...فقط گاهی برای کارمهم...ولی هرروزیک دونه پیامک رودارم...اره به قول دوستمون لیلیوم بانو ...

پیامکتون جنبه ی حرفیم داره ؟مثلا سلام خوبی کجاییو خسته نباشیو اینا؟یا فقط در حد جکو عاشقونست؟!

پیامکتون جنبه ی حرفیم داره ؟مثلا سلام خوبی کجاییو خسته نباشیو اینا؟یا فقط در حد جکو عاشقونست؟!

اره گاهی حرفی هم هست...برای مثال میگم من قلب کیم😀که اونم میگه قلب منی خانم😆خب اینومثال زدم که بدونی پیامات گاهی کمی لوس باشه که همسرت بعدازخوندنش لبخندبزنه...خواهشامنولوس هم فرض نکن😅

خدایا شکرت
خب مگه بایدتوچشمات زل بزنه😐خب همینکه گوش میده ومث بعضی مرداتووسط حرفت نمیگه ها؟!خودش خیلیه😆😂😅

خب اره دیگه وقتی حرف میزنیم ی نگاهیم باید بکنه دیگه 

دوطرف باهم حرف میزنن یکی ب دیوار نگاه کنه انگار داره میگه من ب حرفات گوش نمیدمو اهمیتی ندارن ولی خب گوش میده ها چون جواب میده مشخصه!!  

نگوسلام خوبی کجایی چه خبر...فک کنم اینا خسته کننده اس...کمی طنز بده به کلماتت...مردا خانمای شوخ روبیشترمیپسندن...واینکه خودت اول کمی یخت بازبشه...اخه گفتی که نمیتونی راحت توهم قربون صدقش بری

خدایا شکرت
اره گاهی حرفی هم هست...برای مثال میگم من قلب کیم😀که اونم میگه قلب منی خانم😆خب اینومثال زدم که بدون ...

خخخ نه اتفاقا کار خوبی میکنی

ولی اینکه چجوری بدی کی بدیو چی بدی خیلی مهمه و هوشمندانه باید عمل شه ک نه لوس شه نه عادت شه و نه عادی!!

خیلی باید دقت کنم وای  

نگوسلام خوبی کجایی چه خبر...فک کنم اینا خسته کننده اس...کمی طنز بده به کلماتت...مردا خانمای شوخ روبی ...

اره دیروز فهمیدم ک اصن نمیتونم درحالی ک ازونموقع فک میکردم میتونم!!!

تو پیاما ولی خوبم منم.

خب الان من ظهر بهش زنگ زدمو گفتم ک چیشدو اینا

حالا الانم ی جکی چیزی بفرسم براش یا عاشقونه؟یا چون زنگ زدم دیگه نمیخاد؟!