2777
2789

دوستان همونطور ک دیشب گفتم شوهرم مث قبل نیستو گفته از رابطمون زده شده 

منم دارم سعی میکنم درستش کنمو باهاش راه بیامو مهربون باشم تا خوب باشه اما هی استرس دارمو بی قرارمو همش دنبال ی راهیم ک بفهمم دیگه زده نیست و خیالم راحت شه

با راهنمایی دوستان متوجه شدم و فک میکنم ک من ناراحتم ک چرا بحث نمیکنیم ک اون بیاد نازمو بکشه تا من ازین طریق مطمین شم ک همه چی خوبه و دیگه زده نیست ازم!!!
ولی خب تقصیر خودشه حرف نمیزنه ک من بفهمم.مثلا وقتی میگفت تو دلم اشوبه و نمیدونم چمه و از رابطمون زده شدمو بیتفاوت شدمو هیچی دیگه مهم نیست برام دقیق توضیح نداد و من بیشتر تو فکر فرو رفتمو ناراحت شدمو گفتم تروخدا اینجوری نباشو من اشتباه کردم و گذشترو فراموش کن و اون فقط میگف باشه و فلان و بعد دید من گریم گرفته با حالت خنده دار و جالبی قربون صدقم رفتو و...(مثل کسایی که با بجه ی کوچولو حرف میزنن تا اروم شه البته حالتش شوخی بود!!! :))) )
حالا نمیدونم واقعیو از ته دلش بود یا سطحی بود ک ادامه پیدا نکنه و من فک کنم خوبه!!اما جون احساسی نبودو با شوخی بود من اینجوری فکر کردم ولی خب اون لحظه من خوب میشدم اما بعدا دوباره فکرای بیخود میومد و سرم ک هیچی مث قبل نیستو... ب نظرتون چیکنم ک این حسا ازم دور شه و بجای اینکه بخام مطمین شم خوبه کاری کنم ک حس ارامشو خوب بودن بهش بدم ک خودش بیاد طرفمو دلش بخاد باهام باشه؟؟

دقیقا دقیقا این حست و تجربه کردم

کلا آدم بی عاطفه ایه یا تازگی اینجوری شده؟ کلا تمایل به حرف زدن نداره یا تازگی؟

«بعضی وقت ها به جای جر وبحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده!»  😓  آلپاچینو

ی جام خوندم ک پیام عاشقانه ب همسر معجزه میکنه و خیلی موثره برای همین تصمیم گرفتم هرروز ی پیام عاشقانه براش بفرستم مثلا زیرشم بنویسم صرفا برای از بین بردن خستگیه همسر عزیزم خب من اینکارو دیروز کردم امروزم هینو باز بنویسم تکراری مبشه؟ب نظرتون خوبه؟؟یا هرروز زیاده و لوس میشه؟میخوام طوری بشه ک اگه ی روز پیامی نبینه یا زنگی نزنم بی قرار شه و اونقدر عادت کنه ک خودش سزاغمو بگیره و ببینه چرا پیام ندادم!چیکنم ینی؟؟

امروزم بهش زنگ زدم حالشو بپرسم خوب جواب دادا بد نبود اما حالمو نپرسید فقط گف خوبمو سرکارمو تا 4 کار دارم بعد میرم ارایشگاه تا 6 اینا کارام تموم میشه

من ی اخلاقی ک دارم وقتی طرفم باهام میحرفه اگه از کلمه ی محبت امیز استفاده نکنه فک میکنم مشکلی داره یا ازم ناراحته مثلا الان نگفت عزیزم یا نگف خوبی!!

همین باعث شد ازونموقع ذهنم درگیر باشه استرس بگیرم حتی ممکنه قصدیم نداشته باشه و خسته باشه و چون سرکاره و خیلی مشکلات و بحثا ممکنه براش بوجود اومده باشه اونجوری جواب داده و قصد منم از زنگ زدن اینه ک تلاش کنم بفهمه ب یادشمو حالش خوب شه سرکار ولی چون چیزی ندیدم همش فکر منفی میاد تو سرم نمیدونم چیکنم ازین وضع خلاص شمو دیگه اینجوری تصور نکنم :(

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا دقیقا این حست و تجربه کردم کلا آدم بی عاطفه ایه یا تازگی اینجوری شده؟ کلا تمایل به حرف زدن ند ...

نه بی عاطفه نیست خیلی کارا برام کرده و ابراز احساساتشم طوریه ک ادم فک میکنه سطحیه یا الکیه!!

حالا الان طوری شده ک همونم کمتر میکنه

نمیدونم بخاطر مسایل کاریو مالیه و استرسه جون نزدیک عروسیه یا اینکه بخاطر اینه ک اونقد قبلا بحثامون زیاد بوده ک الان اینجوری بیتفاوت شده و براش مهم نیست ؟(خودش اینو گف بهم).و گف ذیگه حوصله ی بحث ندارمو بی فایدست توام دوس داری ادامه بده ولی بهتره بیخیال شیو اینا

درحالی ک قبلا تا ارومم نمیکرد بیخیال نمیشد

نه بی عاطفه نیست خیلی کارا برام کرده و ابراز احساساتشم طوریه ک ادم فک میکنه سطحیه یا الکیه!! حالا ا ...

بحث زیاد خیلی تو سرد شدن طرفین رابطه تاثیر داره. حداقل تجربه ی خودم اینه. به نظرم کمی خودت و بکش کنار و منتظر حرکتی از جانب اون باش. بهش زمان بده ممکنه مشکلات دیگه ای داشته باشه 

«بعضی وقت ها به جای جر وبحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده!»  😓  آلپاچینو

اول اینکه این افکارمنفی رودور کن ازخودت ودوم اینکه انقدردقت به رفتاروکلمات همسرت نیاز نیست...هیچوقت نزاربفهمه خیلی دلت میخوادبهت محبت کنه...مستقل رفتارکن ومهربون وبامحبت وصبورباش تاخودش به سمتت جذب شه..درمورد پیامک هم تکراری نفرست اصلا...خلاقیت به خرج بده  

خدایا شکرت
بحث زیاد خیلی تو سرد شدن طرفین رابطه تاثیر داره. حداقل تجربه ی خودم اینه. به نظرم کمی خودت و بکش کنا ...

ینی چ منتظر چ حرکتی باشم ازش؟؟

مشکلات ک خیلی داره تو کارشو اینا جدیدا بوجود اومده و اینکه قسطاشم زیاده و عروسیم نزدیکه اما ی بار بهش گفتم بخاطر اینا خوب نیستی گف نه اصلا هرکز ب اینا فک نمیکنمو...!!!

اول اینکه این افکارمنفی رودور کن ازخودت ودوم اینکه انقدردقت به رفتاروکلمات همسرت نیاز نیست...هیچوقت ...

ینی هرروز ی پیامک عاشقانرووبدم بهش؟؟(متنوعو متفاوت؟)

دقیقا فک کنم خیلی بهش نشون دادم ک ب محبتش نیاز دارمو حالا میخام دیگه اونجوری نباشم ولی نمیدونم چجوری

ینی چ منتظر چ حرکتی باشم ازش؟؟ مشکلات ک خیلی داره تو کارشو اینا جدیدا بوجود اومده و اینکه قسطاشم زی ...

بهش زمان بده. آدم وقتی ناراحت هم هست از دست کسی بعد حل مشکل بلافاصله ک مثل اول نمیشه. بذار فکر کنه ببینه با خودش و شما چند چنده. ضمنا مردا خیلی مشکلات کاری و مالی رو اخلاق و حوصلشون تاثیر داره. هرچی هم بگن نه ولی داره

ینی هرروز ی پیامک عاشقانرووبدم بهش؟؟(متنوعو متفاوت؟) دقیقا فک کنم خیلی بهش نشون دادم ک ب محبتش نیاز ...

اره پیامک بده...متفاوت وبامزه...توی نت سرچ کن هست...خیلی تاثییرداره برای اینکه شوهرت روبه ذوق بیاره

خدایا شکرت
ی جام خوندم ک پیام عاشقانه ب همسر معجزه میکنه و خیلی موثره برای همین تصمیم گرفتم هرروز ی پیام عاشقان ...

ضمنا زیادی یک چیز هم خاص بودنش رو از بین میبره. بذار منتظر باشه چرا امروز پیام عاشقانه نفرستاد. ک وقتی میفرستی ذوق کنه. نه اینکه به یه عادت تبدیل شه واسش

ضمنا زیادی یک چیز هم خاص بودنش رو از بین میبره. بذار منتظر باشه چرا امروز پیام عاشقانه نفرستاد. ک وق ...

همونو موندم دیگه

ببین مثلا نمیدونم ک هرروز بدم یا نه اگه هرروز بدم میترسم تکراری شه عادی شه اسش اگرم هر جندوقت بخام بدم ک اونجوریم فک نمیکنم با ی روز ندادن منتظر بشه

واسه همین موندم چیکنم از ی طرفم خب فک میکنم اگه مثلا ی هفته هروز بدم بعد هفته ی بعدش کلا ندم یا دو ی روزشو بدم ممکنه موثر باشه هست ینی؟؟

همونو موندم دیگه ببین مثلا نمیدونم ک هرروز بدم یا نه اگه هرروز بدم میترسم تکراری شه عادی شه اسش اگر ...

فقط میدونم گهگاهی بده . شاید منتظر نباشه ولی ما زود به یه سری چیزا هرچقدر هم خوب باشن عادت میکنیم. 

همونو موندم دیگه ببین مثلا نمیدونم ک هرروز بدم یا نه اگه هرروز بدم میترسم تکراری شه عادی شه اسش اگر ...

من که هرروزمیدم پیامک...وحتی جک باشه...اگه یه روزبراش نفرستم عصراومدخونه میگه چیزی شده ناراحتی؟چرا پیام ندادی امروز😐

خدایا شکرت