ی جام خوندم ک پیام عاشقانه ب همسر معجزه میکنه و خیلی موثره برای همین تصمیم گرفتم هرروز ی پیام عاشقانه براش بفرستم مثلا زیرشم بنویسم صرفا برای از بین بردن خستگیه همسر عزیزم خب من اینکارو دیروز کردم امروزم هینو باز بنویسم تکراری مبشه؟ب نظرتون خوبه؟؟یا هرروز زیاده و لوس میشه؟میخوام طوری بشه ک اگه ی روز پیامی نبینه یا زنگی نزنم بی قرار شه و اونقدر عادت کنه ک خودش سزاغمو بگیره و ببینه چرا پیام ندادم!چیکنم ینی؟؟
امروزم بهش زنگ زدم حالشو بپرسم خوب جواب دادا بد نبود اما حالمو نپرسید فقط گف خوبمو سرکارمو تا 4 کار دارم بعد میرم ارایشگاه تا 6 اینا کارام تموم میشه
من ی اخلاقی ک دارم وقتی طرفم باهام میحرفه اگه از کلمه ی محبت امیز استفاده نکنه فک میکنم مشکلی داره یا ازم ناراحته مثلا الان نگفت عزیزم یا نگف خوبی!!
همین باعث شد ازونموقع ذهنم درگیر باشه استرس بگیرم حتی ممکنه قصدیم نداشته باشه و خسته باشه و چون سرکاره و خیلی مشکلات و بحثا ممکنه براش بوجود اومده باشه اونجوری جواب داده و قصد منم از زنگ زدن اینه ک تلاش کنم بفهمه ب یادشمو حالش خوب شه سرکار ولی چون چیزی ندیدم همش فکر منفی میاد تو سرم نمیدونم چیکنم ازین وضع خلاص شمو دیگه اینجوری تصور نکنم :(