2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشا ب سعادتت من ۲۷ هفته ام روزی ۱۰بار تقویم ب دست میگیرم روزا رو میشمارم مردم از استرس

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

ان شاالله به خیر و سلامتی فارغ بشید همگی ،من تازه ۷ هفته ام از وقتی جواب ازمایش رو بدم‌پیش دکتر همه داروهای معده ام رو قطع کرده دارم میمیرم همش رفلاگس دارم 😔 فردا برم پیشش ببینم اجازه میده دارویی بخورم یا نه

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
احتمالا دی ژل بده بهت

دی ژل چیه ؟ من قبل بارداری پنتوپرازول و فاموتیدین میخوردم خیلی این دوهفته سخت گذشت بهم ،گفت بعد سونو بهت میگم دارو پیتونی بخوری یا نه ،امروز رفتم سونو شکر خدا قلبش تشکیل شده بود ،برم‌فردا ببینم چی میگه

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم