2777
2789
عنوان

تغییر کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 37 پست
ممنون عزیزمبله من قبلا وارد کردم شماره در دسترسم هستولی همچنان با ایمیل وارد میشمممنون که قشنگ و کام ...

خواهش می کنم.

💚💚💚

اگر شماره موبایل توی کاربری تون ثبت کردین پس درسته.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

خواهش می کنم.💚💚💚اگر شماره موبایل توی کاربری تون ثبت کردین پس درسته.

سلام سارای عزیز

من بازم به مشکل برخوردم

هر دفعه که وارد نی نی سایت میشم باید کد سریع بگیرم

ورود با نام کاربری و شماره تلفن نمیشه

Be nice😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام سارای عزیزمن بازم به مشکل برخوردمهر دفعه که وارد نی نی سایت میشم باید کد سریع بگیرمورود با نام ...

سلام

با ایمیل نمی تونین وارد بشین؟

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

نه با شماره نه با ایمیلفقط با کد سریع وارد میشم

@niniyar  

سلام

کاربرانی که با ایمیل ثبت نام کردن میگن نمی تونن وارد بشن.

🟠 فقط با کد ورود سریع می تونن بیاین سایت.

کلا دیگه این جوری شده❓️❓️❓️

ممنون

نه با شماره نه با ایمیلفقط با کد سریع وارد میشم

عزیزم کاربری تون رو چک کردم شما موقع ثبت نام، در قسمت نام کاربری یک اسمی رو به انگلیسی وارد کردید و هنگام ورود باید همون رو وارد کنید نه شماره رو یادتون میاد چه کراکتری رو موقع ثبت نام زدید؟

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

عزیزم کاربری تون رو چک کردم شما موقع ثبت نام، در قسمت نام کاربری یک اسمی رو به انگلیسی وارد کردید و ...

بله

Ssrazi

خب همین وارد می کنم

اصلا قبلا هم با همین وارد می شدم

ولی الان نمی تونم...

Be nice😊

بلهSsraziخب همین وارد می کنماصلا قبلا هم با همین وارد می شدمولی الان نمی تونم...

امکانش هست مجدد امتحان کنید و اسکرین بدید می خوام پیامش رو ببینم

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

فرستادمنام کاربری میزنم با رمزارور میده نام کاربری معتبر نیست

عزیزم لطفا به این موارد پاسخ بده نا من اطلاعات رو کامل بدم فنی

شما با نام کاربری ثبت نام کرده بودید. آیا موقع ورود به شما پیام داده بود که باید شماره هم وارد ‌کنید ؟

مورد بعد اینکه شما داخل لطلاعات کاربری، شماره وارد کردید؟

و سوال آخر اینکه با ایمیل هم که وارد میشید همین پیام نامعتبر بودن رو میده؟

عزیزم لطفا به این موارد پاسخ بده نا من اطلاعات رو کامل بدم فنیشما با نام کاربری ثبت نام کرده بودید. ...

اولین بار با ایمیل ثبت نام کردم تاییدیه ایمیل که اومد کاربری ساختم و بعد اون با نام کاربری وارد می شدم

بله چند بار پیام اومد که شماره تلفن وارد کنید که من داخل اطلاعات کاربری شماره ام اضافه کردم

بله با ایمیل هم این اخطار میده

Be nice😊

اولین بار با ایمیل ثبت نام کردم تاییدیه ایمیل که اومد کاربری ساختم و بعد اون با نام کاربری وارد می ش ...

سلام

درست شد؟

سلامبا ایمیل نمی تونین وارد بشین؟

@deniiizi77  

سلام

استارتر هم مشکل شما رو دارن.