2777
2789
عنوان

مخالفت با ازدواج

87 بازدید | 12 پست

میخان بیان خاسگاری ولی مامانم گفته باید بین ما و اون پسره یکی رو انتخاب کنی داداشمم گفته اینورا پیداشون شه یا بفهمم بازم باهاش حرف میزنی دوتاتونم میکشم پسره هم از اقواممونه ولی خپ اینا مخالفن ولی بابام خبر نداره هنوز ینی اون بفهمه من دوست بودم با پسر واقن میکشه منو یه راهی بزارین زیر پام نمیدونم چیکار کنم😭

عشق آتشین و شاهزاده خر‌ سوارو بیخیال!بگرد دنبال کسی که کنارش آرامش داری،حال دلت خوشه  ..............اوس کریم ناموسا کی بغلت میکنه! که انقدر ارومی؛  💔..............خدایامن اگه یبار دیگه خواستم زیادی مهربون بازی دربیارم با رعدوبرق بزن منو نصف کن با تشکر  

چرا لو دادی دوستی اخه

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

چرا لو دادی دوستی اخه

دوسال پیش نمیدونم کی اومد به داداشم گفت😭

عشق آتشین و شاهزاده خر‌ سوارو بیخیال!بگرد دنبال کسی که کنارش آرامش داری،حال دلت خوشه  ..............اوس کریم ناموسا کی بغلت میکنه! که انقدر ارومی؛  💔..............خدایامن اگه یبار دیگه خواستم زیادی مهربون بازی دربیارم با رعدوبرق بزن منو نصف کن با تشکر  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط چون فهمیدن دوست بودین اینقدر مخالفت میکنن؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
دوسال پیش نمیدونم کی اومد به داداشم گفت😭

ای خدااا

ممکنه داداشتو مامانت بگن به بابات؟

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

گلم از خداوند کمک بخواه و از ایشون بخواه که همسری به شما عنایت کنن که مایه ارامش روحت باشه عزیزم به حرفهای مادرت فکر کن و بعد تصمیم درست بگیر و ببین دلیل مخالفت چی هست چون تنها کسی که واقعا خیر خواه ادم هست پدر و مادر هستن فعلا صبر کن تا خدا راهی باز کنه

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

یقین داشته باشید خداوند یاری رسان است

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

فقط چون فهمیدن دوست بودین اینقدر مخالفت میکنن؟

نه حالا فقد بخاطر این از اقوام بابام هستن مامانم میگه من تورو نمیدم به اونا یه دلیلشم اینکه که اونا تو روستا زندگی میکنن ما تو شهریم ولی قرار نیس من برم روستا که قراره تو شهر خونه بگیره پسره سر این چیزا مخالفن

نه حالا فقد بخاطر این از اقوام بابام هستن مامانم میگه من تورو نمیدم به اونا یه دلیلشم اینکه که اونا ...

اختلاف فرهنگی زیادی بین کسیه که تو روستا زندگی می‌کنه با کسی که تو شهره سر عشق و عاشقی و هیجانات یهویی ایندتو خراب نکن یه بار بشین به حرفای مامانتو داداشت فکر کن شاید اونا درست میگن ها؟؟

نمی‌دونم این لعنتی چرا نمیاد

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
گلم از خداوند کمک بخواه و از ایشون بخواه که همسری به شما عنایت کنن که مایه ارامش روحت باشه عزیزم به ...

خیلی ممنون انشالله هرچی صلاحه پیش بیاد🥲

اختلاف فرهنگی زیادی بین کسیه که تو روستا زندگی می‌کنه با کسی که تو شهره سر عشق و عاشقی و هیجانات یهو ...

ببینید روستایی هس تا روستایی این آقا پسری ک من باهاشونم اصلن اونجوری ک شما فک میکنین نیست چ خودش چ خانوادش خیلیم آدمای با فرهنگ و بروزین خودشم کارش اینجاس خاهراش اینجان فقد مامان باباش و یه سری فامیلاشون روستان ینی کسی که روستاس حق عاشق شدن و زندگی نداره

ببینید روستایی هس تا روستایی این آقا پسری ک من باهاشونم اصلن اونجوری ک شما فک میکنین نیست چ خودش چ خ ...

اشتباه شما همینه که انتقاد پذیر نیستین و واقع بینانه نکاه نمی‌کنین به زندگی هرکسی تو زندگی باید بره دنبال باب خودش برات یه مثال میزنم و میرم یه دختری داریم تو فامیل مون سه سال با یه آقا پسری که محیط زندگیش نسبت به دختر خانم کوچکتر و بسته تر بوده دوست بودن و بلاخره بعد سه سال ازدواج میکنن و الان سال دوم زندگیشونه و همش در حال جنگ و دعوان فک کنم به قول خودشون شش ماه نتونستن بدون دعوا باهم زندگی کنن چون چه بخوان چه نخوان اختلاف فرهنگی و عقیدتی دارن و واقعیت تا یه جایی میشه کوتاه اومد و بیشتر از اون از توان خارجه هردو خانواده هم حق دارنا ولی خب برای هم ساخته نشده بودن امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیرین ❤️

اشتباه شما همینه که انتقاد پذیر نیستین و واقع بینانه نکاه نمی‌کنین به زندگی هرکسی تو زندگی باید بره ...

نمیدونم واقن شما درست میگین ولی خپ ندیده ام نمیشه قضاوت کرد

نمیدونم واقن شما درست میگین ولی خپ ندیده ام نمیشه قضاوت کرد

بعضی موقع ها بهتره که از تجربیات بقیه درس گرفت❤️