2777
2789
عنوان

بنظرتون معتبره یانه

126 بازدید | 6 پست

سلام دوستان گل.

کسی دوره های آدمینی واسه امیرحسین رهبری رو خریده؟؟

آیاموررداعتماده یانه؟

امروز یه لایو گذاشته بود به ۱۰نفراول..دوره های آموزشیشو باتخفیف ۲۹۰۰ میداد...بدون تخفیف ۶..۷م هس.

دودلم ...بعدش گفتم فعلا پولی ندارم نمیدونم حالا بهم فرصت میده یانه..نمیدونم چیکارکنم ..بنظرتون میشه اعتمادکرد یانه...بعداز یادگرفتن اموزشها..خودش کارمعرفی میکنه

خسته شدم از بی پولی..بیکاری و.....

شوعرم نمیزاره بیرون کارکنم متاسفانه

از تجربم میگم 

دو سه تا دوره آموزش ادمینی دیدم هزینه کردم

بلد شدم اما نه مدرک دادن نه کار معرفی کردن 

بنظرم دنبالش نرو

《برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،درروزگاری که شغل اولِ انسان ها زخم زدن بر یکدیگر است .》💔🕊

از تجربم میگم دو سه تا دوره آموزش ادمینی دیدم هزینه کردمبلد شدم اما نه مدرک دادن نه کار معرفی کردن ب ...

قبلش گفته بودن مدرک یاکارمیدن ..ندادن؟

بعد ادمینی سخته یانه..زودیادگرفتی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلش گفته بودن مدرک یاکارمیدن ..ندادن؟بعد ادمینی سخته یانه..زودیادگرفتی؟

اره قبلش گفته بودن اما بعدا نکردن هیچکدوم ازین کارارو.

سخت نیست باید نکته برداری کنی ، اما خب وقتی هم یادگرفتی باید سریع شروع به کار کنی چون اگه شروع ب کار نکنی کلا یادت میرع همه چیو چون یسری نکات ریز دارع واس همین

《برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،درروزگاری که شغل اولِ انسان ها زخم زدن بر یکدیگر است .》💔🕊