2777
2789
عنوان

هزینه های عقد و عروسی

550 بازدید | 41 پست

سلام عزیزان

وقتتون بخیر

عزیزان من خواستگاری دارم که جوابم مثبته و خانوادمم راضی ان

فقط مشکلی که داریم اینه که دستش خالیه، چون ماشین خریده داره قسط وام میده !

هر کاری هم میکنه وام براش جور نمیشه، آخر ساله، نمیخواد از خانوادش کمک بگیره چون اونا خودشونم تو شرایط مالی مناسبی نیستن!

خودش خیلی ناراحته، منم فرستاد رفتم قیمتا رو گرفتم واقعا بالا بود!

من میگم یه حلقه هم برام کافیه ولی خودش خیلی ناراحته میگه نمیخوام جلو خانوادت خجالت بکشی

عروسی نمیخوایم بگیریم فقط قراره بریم محضر عقد کنیم و بریم سر زندگیمون

میشه لطفا راهنماییم کنید؟ 🙏🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صیر کن هم همدیگه بهتر بشناسید هم وضع مالی بهتر بشهعجله نکن

والله من عجله ای ندارم

یه کم خوش عجله میکنه، یه شرایطی هم داره نمیخواد زیاد قضیه طولانی بشه و کش بیاد

مطمئنی از انتخابت؟دوفردای دیگ پشیمون نشی که چرا خرید نداشتی چرا عروسی نداشتی..راستی برای وام هم گفتن تا همین هفته وامی واریز شد که شد دیگ میمونه تا بعد عید

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚

درسته شما خانم بادرک و قانعی هستید 

اما در زندگی در هر زمینه برای حفظ آرامش و ارزش خودتون 

تعادل را رعایت کنید 

بذارید شرایط بهتر بشه بعد برید زیر یک سقف 

فردا روز همین همسرتون اگر فرد قدرشناسی نباشند فکر نمی‌کنند که شما در این لحظه همراه ایشون در شرایط سخت بودید فکر میکنند که خواسته های شما جز احتیاجات شما نبوده و اگر زمانی چیزی خواستید از پر توقعی و عدم درک شماست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

عزیزم سنتون کم نیست معلومه عاقلید خوشبخت بشید😍 اگه مذهبی هستین برین مشهد عقد کنین به یاد موندنی باشه 

اگه نه یه حلقه بگیرین برین محضر و کلیپ و عکس خوشگل😍🌱