2777
2789

خیلیا میگن پزشکی خوب نیس حالا اونایی ک پزشک نیستن ک هیچ ولی خود بعضی از این دانشجو پزشکی ها و پزشک ها میگن اگه بر میگشتم به عقب پزشکی رو انتخاب نمی کردیم اگه انقدر بد هست پس چرا انصراف نمیدن؟ 

چرا هنوزم انقدر رقابت سنگین هست برای پزشکی در حالی که بعضی دانشجو های پزشکی خودکشی میکنن از سختی این رشته 

چرا؟واقعا چرا؟خیلی عجیبه این رشته پزشکی!من ک سنم کمه ۱۹ سالمه تا جایی ک یادم میاد اطرافیانم به پزشکی خیلی بها میدن و کلا بالاترین شغل و جایگاه اجتماعی رو برا پزشکی میدونستن یه جورایی پزشکی مد بود دهه نود هر چند ک از ۱۴۰۰ به بعد دندون پزشکی مد شده و همه یهویی دندون پزشکی دوست دارن کلا چرا ایرانی ها انقدر به مشاغل کادر درمان اهمیت میدن و بنظرشون خیلی شاخ هستن؟یعنی همه کشورا همینن؟ پس مهندس ها و وکلا و معلما و روانشناسا و طراح لباس و ….چی؟اگه کسی به پزشکی و دندون پزشکی و پیراپزشکی ها علاقه نداشته باشه یعنی حق نداره درآمد و جایگاه اجتماعی بالایی توی این جامعه داشته باشه؟🥲 

هستم ولی خسته ام😞❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه پزشکی انقد بده چرا نزدیک نود درصد پزشکان بچه هاشونم پزشکه؟اینو زمانیدمتوجه میشی که بری دانشگاه های علوم پزشکی 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

حرفت مثه اینه که بگیم متاهلا از متاهلی مینالن پس چرا طلاق نمیگیرن؟

کل تایمم توی نی نی دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ___________________________روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم لایه بردار (آبی رنگ) کلینانس اون، سرم رتینول اوردینری، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

و اینکه یه فکر غلط که تو جامعه از قدیم بود(باز الان خیلی بهتر شده)

این بود که پزشکی خیلی بالا و خوبه این حرفا

با اینکه هنرستان اسمش بد در رفته بود.

هیشکی نفهمید که همین هنرستانه که خیلیا به پول میرسن و موفق تر از دانش اموزای تجربین

همه به همه نیاز دارن 

من که بهشون حس خاصی ندارم 

خودشون خیلی بالا میدونن 

مهندس تعمیرات لبتابم وقتی سر کار یه استاد دانشگاه یا پزشک میاد میگه من دکتر فلانیم یا منشی دکتر فلانیم کارشو زودتر راه بندازین

ماهم جوابمون اینه که باید تو نوبت بمونی 

اصلا تا یکی میگه من دکتر فلانیم میفهمم چی میخواد بگهر

خوب اگر یکی نانواست به همون اندازه حق داره یا معلم یا کسی دیگر 

من هیچ اهنیت یا ارزش خاصی بیشتر قائل نیستم 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

یارو عمر و زندگیشو گذاشته وارد شده

مگه میتونه به این راحتی برگرده؟؟

دیگ هر کوفتی ک هست میمونه داخلش

طرف ۲ سال کم کم پشت کنکور بوده چشش درومده

کلیییییی خرج کرده

رفته دانشگاه کلی فشار تحمل کرده

مگه به این راحتیه برگرده نقطه صفر شروع کنه

فشار زیادی روی افراد کادر درمان هست

متاسفانه بت هم ساختن الکی از اینجور رشته ها

باید عشق و علاقه باشه و بس

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

طرف با اون همه سختی و بدبختی درس خونده قبول شده اگه انصراف بده مثلاً دیگه چه کار قراره بکنه؟

دقیقاً مثل کسایی که مهاجرت می‌کنند و سختی ها رو میبینن و بقیه بهشون میگن اگه ناراحتی برگرد 

چون اون همه چیزشو اینجا فروخته و رفته دیگه نمی‌تونه برگرده

پزشکیا هم همه همه ی تلاششونو کردن که قبول شن حالا چه جوری برگردن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

خیلیا فشار خانواده روشونه پزشکی علاقه میخواد وگرنه واست خسته کننده میشه توی ایران از پزشکی به غول ساختن وگرنه خیلی از رشته های دیگه ام میشه باهاش پول زیادی دراورد

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

فقط باید علاقه باشه

یکی رو میشناسم معلم استثنایی هس رشته اش تجربی بوده اون سال بین پرستاری و معلمی مونده کدوم انتخاب کنه ک بخاطر علاقه رفته معلمی اونم معلم استثنایی ک کار به شدت سختیه الانم ۴۰ سالشه دیگه کم کم داره بازنشسته میشه خدایش هم با علاقه کار کرده ولی توی این شغل هیچ وقت مورد توجه نبوده همه میگفتن خب معلم معلمه دیگه حالا اگه پرستار بود جایگاه اجتماعی بالاتری داشت خانواده اش بیشتر بهش افتخار میکردن شاید حقوقشم بیشتر بود حقیقت تلخه ولی اینجا نمیشه رفت سمت علاقه اگه بری سمت علاقت مردم کاری میکنن ک از کارت لذت نبری ک هیچ تازه کوفتتم بشه😕بعضی چیزام ک کلا برا دخترا قفله یا هزینه زیاد میخواد ک هر کسی قدرت پرداخت نداره مثل موسیقی و خلبانی و ….چرا نباید خلبانی روزانه برای دخترا مجاز نباشه؟

هستم ولی خسته ام😞❤️‍🩹