2777
2789
عنوان

بچمو ختنه کردیم😭

2537 بازدید | 74 پست

سلام دیشب بچمو بردم ختنه کردیم اینقدر گریه کرد که من نموندم بعدشم یکسره تا خونه گریه کرد تو خونه هم هرکاری میکردم شیر نمیخورد و نگام نمیکرد انگار بام قهر بود بخدا داغون شدم از ریلکسی شوهرمم اعصابم خورد شده بود هی میگفت چته خو ختنه شده درد داره میخای گریه نکنه خلاصه که تا صبح مراقبش بودم الانم خابیده رو پام جرأت ندارم تکونش بدم که دردش نیاد گاهی یهو جیغ میزنه خیلی میترسم نمیدونم چطوری دردش رو کمتر کنم

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو برابر وزنش قطره استامینوفن بهش بده اگر میتونی پاهاشم به حالت قنداق ببند که زیاد تکون نخوره 

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 

پاهاشو قنداق کن قشنگ ببندش تا تکون نخوره و زودتر خوب بشه.

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩
ووووییییی ش و م ب و ل نو مبارک😍

😂😂😂😂

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!
منم دلم نمیخاست به این زودی ببرمش بچم تازه 15 روزشه خیلی کوچولوئه😭

عب نداره. قشنگ قنداقش کن خوب میشه زودی. خیلیم خوب کاری کردی 

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩
پاهاشو قنداق کن قشنگ ببندش تا تکون نخوره و زودتر خوب بشه.

دیشب پاهاشو بستم تا یکم خابید وگرنه تا صبح میخاس گریه کنه

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم