2777
2789

بوی نم بعد از بارون 

پیاده روی 

کوه نوردی 

دیدن طبیعت 

خیره شدن به آسمون 

چای داغ 

کتاب خوندن 

نقاشی کشیدن 

نوشتن 

مسافرت 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

تنها آرزوم اینه تو خونه خودم باشم میدونم اسم این آرزو نیست چون اکثرا از این نعمت دارن استفاده میکننا ...

خیلیا هم هنوز صاحبخونه نشدن، ولی ایشالا که شما هم میشی، اما توقع بیار پایین از متراژ پایین شروع کن کم کم انشالا عالیتون میخری 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیا هم هنوز صاحبخونه نشدن، ولی ایشالا که شما هم میشی، اما توقع بیار پایین از متراژ پایین شروع کن ک ...

نه عزیزم منظورم خرید خونه نیست

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

کتاب، واقعا فک می‌کنم وقتی کتاب می‌خونم معنی زندگی رو می‌فهمم

فیلم و سریال خوب

حرف زدن با خدا

وقت گذروندن با خونوادم

پیاده روی 

قهوه

واقعا سعی می‌کنم با خریدِ یه گل سر هم حال خودمو بهتر کنم

به به قشنگ معلومه مجردی و یه دنیای سبک داری که میشه توش پرواز کرد

متاهلم با دوتا بچه کوچیک البته بازی کردن و بدو بدو کردن و رقصیدن با اون دوتا بچه یکی از کارهایی هست که انرژی کل روزم رو تامین میکنه

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

کتاب، واقعا فک می‌کنم وقتی کتاب می‌خونم معنی زندگی رو می‌فهممفیلم و سریال خوبحرف زدن با خداوقت گذرون ...

به به چه قشنگ

من نوجوانی م خیلی کتاب میخوندم اما بعد از دانشگاه تمرکزم شدید اومد پایین و از کتاب فراری شدم

منظورت ازدواجه؟ اگه اینه که الهی به حق این لحظه ها هر چه زودتر بخت خوب برات پیدا بشه، یا اگه کسی رو ...

خداازت راضی باشه 

فدای قلب پاکت🤍

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
وآی عزیزم فک کردم مجردی، چه فکر آزاد و قشنگی خدا بچه ها رو حفظ کنه

ممنون مهربونم 

امیدوارم حال دل شما هم خوب و قشنگ باشه