تو زندگیتون چه چیزایی رو خیلی دوس دارید، از آدما تا اشیا یا حتی اعتقادات، چه چیزی شما رو به وجد میاره و باعث میشه سختی های زندگی رو تحمل کنید و تلاش کنید در واقع انگیزه تون چه چیزیه و چه چیزایی حالتونو خوب میکنه و هیجان مثبت بهتون میده، هر چیز کوچک یا بزرگی میتونه باشه حتی ممکنه به نظر بقیه خنده دار بیاد، بگید تا با زوایای پنهان آدمها آشنا بشیم و از هم یاد بگیریم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلیا هم هنوز صاحبخونه نشدن، ولی ایشالا که شما هم میشی، اما توقع بیار پایین از متراژ پایین شروع کن ک ...
نه عزیزم منظورم خرید خونه نیست
چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
منظورت ازدواجه؟ اگه اینه که الهی به حق این لحظه ها هر چه زودتر بخت خوب برات پیدا بشه، یا اگه کسی رو ...
خداازت راضی باشه
فدای قلب پاکت🤍
چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم