2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قفل شد تاپیک نشد جوابتو بدم

اره چند بار اولی خیلی بود چون موهای بیکینی در حالت کلی ضخیم هستن و من مدام ژیلت میزدم خیلی ضخیم تر شده بودن چند بتر اول جزغاله شدم و خون اومد حتی اما بعد نه الان دیگه جند سال میگذره موهاش کاملا سست شدن و اصلا دردی حس نمیکنم

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

قفل شد تاپیک نشد جوابتو بدماره چند بار اولی خیلی بود چون موهای بیکینی در حالت کلی ضخیم هستن و من مدا ...

ممنونم عزیزم از راهنماییت🌹

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی

سلام

جالبه، ۳ نفر بدون اینکه چیزی ببینن، نظر دادن🤔😅

چند وقت پیش یه نظر سنجی برای یه موضوع مهم گذاشته بود که نتیجه اش برام اهمیت داشت. حدودا ۱۰۰نفر نظر دادن.

بنظرم باید تو نتایجش تجدید نظر کنم😅

کاربری واگذار شد، تاپیکهای قبل از ۱۴۰۴/۵/۱۰ مال من نیست                                                                                       

سلامجالبه، ۳ نفر بدون اینکه چیزی ببینن، نظر دادن🤔😅چند وقت پیش یه نظر سنجی برای یه موضوع مهم گذاشته ...

سلام 😂😂آره خیلی وقتا اینجورن عجیبن دیگه 

سلام 😂😂آره خیلی وقتا اینجورن عجیبن دیگه

😂

حدس میزدم که همیشه باید یه درصدی از نظرسنجی ها علط یا الکی باشه

اما این برام خیلی جالب بود😅😂

😂حدس میزدم که همیشه باید یه درصدی از نظرسنجی ها علط یا الکی باشهاما این برام خیلی جالب بود😅😂

من خیلی نظر سنحی میزارم میگم بهتر از تاپیکه جمع بندی نظرات راحتتره

اما همیشه یا گزینه ها برابر میشه باز باید خودم تصمیم گیری کنم

یا دیدن نتایج درصدش از همه بالاتره😅🥲

من خیلی نظر سنحی میزارم میگم بهتر از تاپیکه جمع بندی نظرات راحتترهاما همیشه یا گزینه ها برابر میشه ب ...

اتفاقا کار خوبی میکنین، گاهی نظر سنجی ها کمک فکری خوبی میدن.

اره، یکی از نظر سنجیهاتونو دیدم که در مورد لباس بود، هر سه گزینه، به یه مقدار نظر داشت.

اتفاقا کار خوبی میکنین، گاهی نظر سنجی ها کمک فکری خوبی میدن.اره، یکی از نظر سنجیهاتونو دیدم که در مو ...

بله دقیقا👌

بله دقیقا👌

ان شاءالله که موفق باشین.

از همصحبتی شما واقعا خوشحال شدم🌹🙏🏻