2777
2789
چند سالتونه؟ هر آدمی جدا از مسئولیت مادر بودن یا پدر بودن یا همسر بودن باید اول به فکر خودش باشه. خو ...

میترسم دخترم رو وادار به انجام کار ها کنه 

یکی دو بار گفت به دخترم که زیاد خودتو اذیت نکن نمیذارم درس بخونی

میترسم دخترم رو وادار به انجام کار ها کنه یکی دو بار گفت به دخترم که زیاد خودتو اذیت نکن نمیذارم درس ...

چه شوهر بدجنسی مگه دست اونه؟؟؟ این زندگی رو باید یا زودتر درست کنید یا طلاق بگیرید که بچه ها تکلیفشون معلوم بشه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه شوهر بدجنسی مگه دست اونه؟؟؟ این زندگی رو باید یا زودتر درست کنید یا طلاق بگیرید که بچه ها تکلیفشو ...

نمی ذاره برم بیرون نهایت تا چند قدمی خونمون

چطور از وکیل بپرسم ببینم میتونم بچه ها رو بگیرم یا نه 

شوهرم خیلی بده هر کاری انجام میده از کاراهای دادگاه هم که خبره است

بنظرت اوضاعتون جای پیشرفت نداره؟ درست بشو نیست؟اگه هست لطفا لطفا تلاش کن اگه با این شرایط چه طلاق بگ ...

شرایطم همونه اون گاهی خوبه و بیشتر بد عصبی وسیله پرت میکنه حتی سمت بجه ها

بیرون نمیرم تنهاییو.. 

شرایطم همونه اون گاهی خوبه و بیشتر بد عصبی وسیله پرت میکنه حتی سمت بجه هابیرون نمیرم تنهاییو..

رفتارتون باهم چطوره؟ اگه بخاطر اشپزی و رسیدگی و اینام عصبی میشه خب شما بیشتر تلاش کن دهن به دهنش نزار باهاش صحبت کنی قبول نمیکنه مشاوره برین؟

رفتارتون باهم چطوره؟ اگه بخاطر اشپزی و رسیدگی و اینام عصبی میشه خب شما بیشتر تلاش کن دهن به دهنش نزا ...

نه میگه من مشکلی ندارم به آشپزی و همه چی گیر میدخ 

من هیچ انگیزه ای ندارم که بخوام با عشق غذا بپزم آشپزی فقط به خاطر بچه هام من اینجا زندانم