سلام تا اخر لطفا بخونید و لطفا قضاوت نکنید وقتی جای کسی نیستید🙏گزارشم نزنید خواهشا
نامزد دوستم که الان حدودا ۲ ساله نامزدن بخاطر یسری شرایطه دوستم نمیتونن رابطه کامل داشته باشن دوستم باکرست.. تا بعد عروسیشون بخاطر همین از مقعد داشتن چند سری میدونم دوستمم اشتباه کرده بهش گفتم اما خب زندگی و رابطه خودشونه دیگه چی بگم نمیتونم بگم نداشته باشید که..
میخواستم بگم این اقا با دوستم تماس گرفته ناراحت .. گفته اره تو باید خودتو تمیز کنی قبل رابطه بری دسشویی و از اینطور حرفا که مثلا دوست منو مقصر جلوه بده گفته اره اونجام مشکل پیدا کرده و... سوزش دارمو چرک میادو دارم میرم دکتر
دوست من قسم میخورد میگفت دوسری بعد رابطه شده که حتی نره دسشویی خودشو تخلیه کنه و بشوره فقط با ی دستمال پاک میکرد .. انداخته تقصیر من .. منو مقصر جلوه داده یارو میگه سوزاکه مثل اینکه از رابطه فقط منتقل میشه
منم بهش گفتم اگر ادم تمیزیه تو کثیفی کاندوم میزاشت خب اونجا اصلا هرچقدر بری دسشویی قبلش باز میکروبه یا باید کاندوم استفاده میکرد یا اینکه بعد رابطه میرفت دسشویی نه اینکه ول کنه هزارتا دردو مرض بگیره بعد بیاد بندازه گردن تو موقع عشق و حالش اینارو میگفت که الان دردو مرض گرفته انداخته تقصیر تو.. دوستمم کلا حالش بد شد ک اینطور تحقیرش کرد که رسما بهش گفت تو کثیفی و از این حرفا
دوست صمیمیم هم هستش لطفا بگید الان چیکار کنیم ممکنه دوستمم بگیره؟؟