2777
2789

میگم یه اتفاقی افتاده بودتومدرسمون که توتاپیک قبلیم هستش.. به بابام داشتم تعریف میکردم مامانم هم شنیدش گقت میام مدرسه بگم مدیر حالشو بگیره..

گفتم حقشه هراتفاقی بیوفته

ولی نگران اینم که.. بچه ها مسخره کنن بگن که ۱۷ سالته خودتو نتونستی جمع کنی مامانت اومده

خیلی بده؟ دیگه نمیتونم منصرفشون کنم که مامانم نیاد

حقیقت روقبول کـن.. هیچی ازهیچکس بعید‌نیست.. دوستان من فیک نیستم تازه کاربری زدم.. خیلی از کاربری هام معلق شده بخاطرهمین تا هفته بعد ازاین اکانت میرم.. نینی سایت واقعا نامردیی 💁🏼‍♀️

توکلاس اصلا گریه‌ام گرفت.. بعد الانم که اومدم خونه خیلی ساکت شدم ناراحتم هستم خیلی خستم

حقیقت روقبول کـن.. هیچی ازهیچکس بعید‌نیست.. دوستان من فیک نیستم تازه کاربری زدم.. خیلی از کاربری هام معلق شده بخاطرهمین تا هفته بعد ازاین اکانت میرم.. نینی سایت واقعا نامردیی 💁🏼‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توکلاس اصلا گریه‌ام گرفت.. بعد الانم که اومدم خونه خیلی ساکت شدم ناراحتم هستم خیلی خستم

ببین واسه حرف مردم زندگی نکن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یعنی اذیتت کردن؟میخواد ازت دفاع کنه؟یکم زشته راستش من ابتدایی هم بودم ب مامانم نمیگفتم ک نیادبابام چ ...

نمیتونم منصرفش کنم.. لابام میگه برو بهش بگو توکه تهدید میکنی بیا حیاط دعواکنیم ✊🏻😐 گفتم مگه پسریم

ببین واسه حرف مردم زندگی نکن

اخه اذیتم کرد.. 

نهحتی ثبتنام دانشکاهم معمولا پدرمادر میاد . چ ربطی داره

اهان یعنی بدنیستش اینطوری؟

بگو با مدیر مدرسه تلفنی صحبت کنه

اونطوری نتیجه نمیده..