2777
2789

مامانای باتجربه من فضای کمی دارم فقط میتونم تخت کنار مادر بگیرم حالا بین چوبی و بین تخت زویه موندم دوتاش ثابت و گهواره میشن تقریبا هم اندازه هستن 

تفاوتشون تخت چوبی قشنگ تره تخت زویه سبک تره جابه جا شدنش راحته شیب رفلاکس هم میشه 

دومی

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای من تخت پارک هست تقریباً مثل دومی که گفتی گهواره میشه و جا به جا شدنش راحته.

به نظرم دومی خوبه همون.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

برای من تخت پارک هست تقریباً مثل دومی که گفتی گهواره میشه و جا به جا شدنش راحته.به نظرم دومی خوبه هم ...

دیگه به گهواره سنتی نیاز نیست ؟ که میگن مثل اغوش مادره سطحش صاف نیستو این حرفا

برای من تخت پارک هست تقریباً مثل دومی که گفتی گهواره میشه و جا به جا شدنش راحته.به نظرم دومی خوبه هم ...

شما استفاده کردین ؟

نه 

برا پسر من  گهواره درست کرده 

باباش

اما سنگینه

دیگه نمیشه کاریش کرد

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

نه دیگه گهواره سنتی نیاز نیست،،،،خودش حالت گهواره رو داره. 

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

اخه چون سرویس خواب نداره بیشتر دلم با چوبیاس که تو چشم باشه که حالا مهمونی کسی میاد حرفی نباشه 

ولی اون یکی انگار کاربردی تره 

خیلی سخته انتخاب