2777
2789
عنوان

باخواهرشوهر عقده ای چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2428 بازدید | 45 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ب هیچکس نمیگن بیاید خونمون.ولی از عروس انتظار دارن😪

انتظارشن بی خوده

دقیقا عین خودشون باش

اینها از اون مدل آدمهای خود شیفته آن که یه کم باهاشون مهربونی کنی دور از جونت میان می‌شینن رو‌سرت 

و خدا برای من کافیست.....
انتظارشن بی خودهدقیقا عین خودشون باشاینها از اون مدل آدمهای خود شیفته آن که یه کم باهاشون مهربونی کن ...

دقیقا تمام این چیزا ک میگی هستن خیلی خستم کردن از زندگی

دقیقا تمام این چیزا ک میگی هستن خیلی خستم کردن از زندگی

خودتو اذیت نکن

خونسرد باش

فقط عین عین خودشون رفتار کن

وگرنه قاطی ننر بازی هاشون بشی بیفتی به جلب توجه و محبت شون،دست پایین بگیری ،فکر کنی از محبت تو‌خجالت می کشن،  به خودت میایی می بینی پیر شدی اینا آدم نشدن

و خدا برای من کافیست.....
بگو بشین دعوتت کنم 😅😅

بعداز شب عروسیم چن روز بعد مادرشوهرم زنگ زد گفت میایم خونتون واسه شام.همین خواهر شوهرمم اومد دست خالی.اصلا احترام نمیزاره ولی انتظار احترام داره

بعداز شب عروسیم چن روز بعد مادرشوهرم زنگ زد گفت میایم خونتون واسه شام.همین خواهر شوهرمم اومد دست خال ...

چه بی ادب 

کی خونه تازه عروس خودش رو دعوت میکنه آخه 

چرا شما هم همینجوری بدون دعوت نمیری ؟

چه بی ادب کی خونه تازه عروس خودش رو دعوت میکنه آخه چرا شما هم همینجوری بدون دعوت نمیری ؟

منم زیاد چیزی بلد نبودم درست کنم فک کردم میان کمکم ساعت 6غروب اومدن با چشما پُف شده واسه خودشون سیر خوابیده بودن.

اگ بدون دعوت میرفتم دیگه پروترمیشن هروز زنگ میزدن داریم میایم🥲