2777
2789

چقدر خانومای اینجا بدبختند ، همه داغون ، خانواده های بد ، ازدواجای بدتر ، اکثرا گیر کردن تو این شرایط هیچ کاری هم از دستشون بر نمی آد فقط آه و ناله ، من برای همیشه اینجا رو ترک می کنم دیگه نمی کشم اینهمه بدبختی رو بخونم ، کاش میشد یه انجمنی تأسیس کرد برای حمایت از خانومای بی پناه ، یه کاری کرد ، اصلا فکر نمی کردم شرایط زنان انقدر تو کشورم وخیم باشه هنوز ، بعضی تاپیکها رو می خونم انگار برا سی چهل سال پیشه سبک زندگیشون ، رفتار مردان و مادر شوهرا باهاشون ، ما چرا پیشرفت نمی کنیم ؟؟

زنها چرا رشد نکردن هنوز اسیر هنجارهای فرهنگی سنتی و عقب افتاده هستن ، فقط باید رنج بکشن بدون هیچ راه نجاتی ، خانوما تو رو خدا درس بخونید یا مهارت یاد بگیرید ، به لحاظ مالی مستقل بشید بعد ازدواج کنید ، نزارید احساساتتون شما رو در شرایط بد نگه داره ، رها کنید و منطقی تصمیم بگیرید البته می دونم اکثرا پابند بچه اید و به خاطر وجود بچه مجبورید شرایط بد رو تحمل کنید ، وای خدا زن بودن تو این دنیا چقدر سخته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز من خیلیا بخاطر پربازدیدی مردمو سرکار میذارن 

و عده ی دیگر هم بخاطر چشم زخم خوشی هاشونو تعریف نمیکنن 

تا تعریفم میکنی میگن خب ؟

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بااحترام واقعیت جامعه با تصورات شما کاملا متفاوته 

اینجا آدما چون ناشناسن راحت حرفشون رو میزنن

خیلی از همین آدمای بدبخت اینجا توی خیابون و جامعه با لبخند از کنار شما رد میشن و قهقهه میزنن و نقش زن قوی رو بازی میکنن!

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

من باهات موافقم من یک مدت درگیره چند مشکل پشت سر هم بودم

به طور مثال سقط داشتم

اومدم تو این سایت تجربه هارو بخونم ببینم چطوریهه

ببین سکته و زدممم انقدررررر ترسناک و دردناک این موضوع جلوه داده بودن که من واقعا روحیم خراب تر شد

راستش نمیگم راحت بود روحیش خیلی بد بود

اما درد و خون ریزی شدیدی که اونا گفتن که میمیری و زنده میشی واقعا شاید ۲۰درصد بود 

خیلی جووو میدن

مثلا برای جراحی دندان عقلم اینجا سرج کردم ببینم چیکار کنم چی بخورم بعدش

ببین اینجارو خوندم پشیمون شدم برم جراحی انجام بدم انقدررر که ترسناک جلو دادن گفتن خیلی سخته از زایمان سختره

تا یک ماه نمیتونی دهنتو باز کنی

من دیروز جراحی کردم هیچ کدوم از اینای که اینا گفتن نبود

۵دقيقه هم طول نكشيد تازه مال من نهفته رو عصب بود

ببخشيد زياد حرف زدم خواستم بگم اينجاجوووو زياده اصلا جدي نگير و نيا بخون

من خودم تازه عضو شدم كه بيام بگمم اصلا اينجا خوب نيست به غير از ترس و اعصاب خوردي و انرژي منفي چيزي نداره