2777
2789
عنوان

چرخش مچ پا

137 بازدید | 15 پست

سلام خانماچندوقته حس میکنم پسرم مچ پاشو کج میزاره هربارمیبردم دکتر اطفال میگفتن طبیعیه و درست میشه الان یه کلینیک ارتوپدی دیدم عکس پاشو واسش فرستادم گفت بله چرخش داره...ولی شوهرم راضی نمیشه دیگه ببرم دکتر میگه تو حساس شدی چنتا دکتر بردی گفتن مشکلی نیس ولی خب اونا اطفال بودن این ارتوپد....بنظرتون چکار کنم نیازه بازم ببرم...شما این مشکلو داشتین؟؟

پسرم چهار و نیم ساله هست هفته قبل بردم عکس و اینا گرفت گفت باید کف طبی بندازه بخاطر صافی کف پاشه

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترای منم این مشکل رو دارن منم کلی پیگیری کردم ...دکتر گفت این مسئله ارثی یعنی دچار صافی کف پا هستن ومفصلها شوم نسبت به بقیه نرمتره باید ورزش های مخصوص رو انجام بدن و کفی طبی وصندل هم سفارش دادم

خیلی میترسم میگم تازوده درمانش کنم...فقط باید شوهرموراضی کنم

تنها درمانش کفش طبی و کف طبی و ورزش پا

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

ظاهر کفشا چطوره معلومه کفش مخصوص هستن؟

اره مشخصه سنگین و از جنس چرم

ای خدا ...خداکنه باورزش حل بشه دوست ندارم کسی ترحم کنه بهش

کف میدن مرحله اول عزیزم دیده نمیشه

انشالله ک رود نتیجه بگیری...واسه منم دعاکن

دیگه بزرگ شدن عزیزم از بچگی پیگیری کردم دیگه دختر بزرگم گفت می‌خوام پامو عمل کنم رفتیم مطب دکتر شریفی دکتر گفت  .از کار و زندگی یه دوماه میگفتی هزینه عمل برای هرپا هم ۸۰میلیون بود دیگه منصرف شدیم