2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون پارک و فروشگاه مشخصی رو که نمیگه میگه نزدیک ی پارک و ی فروشگاهه 

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
https://s8.uupload.ir/files/img_1285_0sqd.jpeg

چرا باید the استفاده کنه؟معرفی نمیکنه ‌ ک میگه اپارتمان من بله اینجاست کسی ک سوال پرسیده اپارتمان رو دیده و شناخته فقط مالکیت رو از طرف پرسیده اونم تایید کرده د رو زمانی استفاده میکنن ک بخوای معرفی کنی چیزیو ک ناشناختس 

♾️🖇❤️

چرا باید the استفاده کنه؟معرفی نمیکنه ‌ ک میگه اپارتمان من بله اینجاست کسی ک سوال پرسیده اپارتمان رو ...

مرسی

خوبیِ گذر زمان اینه که همه چیو برات عادی میکنه ؛ هر نبودنی ، هر کمبودی ، هر سختی‌ای ، هر غمی.

چون مکان زندگیشو که داره توصیف میکنه ، برای مخاطبش ناشناسه .

توی نمیدونی منظورش از پاساژ کدوم پاساژه 

نمیدونی منظورش از پارک کدوم پارکه 

وقتی نمیدونی اونم باید از a یا an استفاده کنه دیگه 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

ببین THE زمانی استفاده میشه که مثلا PARK و MALL شناخته شده باشه. اینجا میگه که نزدیک یه PARK و یه MALL هست. یعنی فرقی نداره چه PARK و چه MALLی. THE زمانی میاد که شما PARK و MALL رو بشناسی. THE برای چیز یا مکان شناخته شده ایه و A عمومیه. متوجه شدی یا بیشار توضیح بدم عزیزم؟