2777
2789
عنوان

نامزد دارم یاد اکسم میوفتم جیگرم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 39 پست
مگه نامزدمو چیکارش میکنم نامزدمم دوست دارم ولی اکسمم دوست داشتم فقط اگه دعوایی چیزی بینمون شد یاد اک ...

نه دهن هم باز کن 😐

بگو خیلی بدی که منو دعوا میکنی کاش با همون افغانیه ازدواج کرده بودم تهش منو میبرد کابل برام آهنگ یَک خَنَدَ کن اَی گول میذاشت😑😑😑😑😑

.Pain🔥you made me a believer

نه دهن هم باز کن 😐بگو خیلی بدی که منو دعوا میکنی کاش با همون افغانیه ازدواج کرده بودم تهش منو میبرد ...

😂😂😂

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمیرم برات غصه نخور حتما حکمتی داشته:)ولی خب اگه ازدواج نکرده بود میگفتم چیکار کنی برگرده

نه دیگه کاذی بهش ندارم زن داره ..

ولی یکی دوهفته قبل اتفاقا بهم پیشنهاد داد تو تاپیکام هست خیلی ابراز علاقه میکرد یهو دعوامون شد و الان سه روزه رفته دیگه نمیتونم اینم از دست بدم ..چه رفتاری انجام بدم برگرده؟

شما یک شخصیت به شدت بی ثبات و دمدمی مزاج هستی که برای خوشحالی خودت حاضری از روی چندین انسان عبور کنی ...

خب عزیز دلم منکه عاشق اکسم نیستم که نامزدمم بگه یکی قبلا عاشقم بوده من که گر نمیگیرم که

خب عزیز دلم منکه عاشق اکسم نیستم که نامزدمم بگه یکی قبلا عاشقم بوده من که گر نمیگیرم که

اصلا از اول انتخابت اشتباه بوده

الان اشتباه بزرگ ترت اینه که داری به اشتباه اولت فکر میکنی

نمیخوام اینو بگم اما مگه مشکلی عیب و ایرادی چیزی داری؟!؟! 

آخه افغانی؟! 

بیخیال دختر خوب

نمیدونم چند سالته اما احساس میکنم خیللللللی بچه ای

.Pain🔥you made me a believer