2777
2789
عنوان

نامزد دارم یاد اکسم میوفتم جیگرم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 39 پست
باید زمان میدادی بعد نامزد میکردی که دلت یکم ازوم شده باشه اهل سنت با شیعه نمیتونه ازدواج کنه ؟پس او ...

گفتن خانوادش براش یه زن دیگه هم میگیرن افغان بود نمیتونستم باهاش ازدواج بکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میخام سر اکسم برم پیش دعا نویسدعا کن برگرده:)

من دیشب دیدمش توی سوپر مارکت داشت با زنش خرید میکرد تا همو دیذیم باورت نمیسه یه لحظه دنیا واسه دوتامون وایساد چندلحظه خیره شده بودیم بهم .با حسرت همو نگاه میکردیم ازدواجش سنتی بود  ..کاش روابط انسانی انقددر پیچیده نبود 💔💔💔💔

لعنت به عشق و لعنت به نرسیدن

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

گفتن خانوادش براش یه زن دیگه هم میگیرن افغان بود نمیتونستم باهاش ازدواج بکنم

برو گمشو روانی افغانی هم غصه خوردن داره دیوونه ای 

ببخشید دیگه باهات مثل خواهر خودم حرف زدم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
من دیشب دیدمش توی سوپر مارکت داشت با زنش خرید میکرد تا همو دیذیم باورت نمیسه یه لحظه دنیا واسه دوتام ...

وای عزیزم خیلی سخته خدا صبر بده بهت دل منم درد گرفت

شما یک شخصیت به شدت بی ثبات و دمدمی مزاج هستی که برای خوشحالی خودت حاضری از روی چندین انسان عبور کنی

و مطمئن باش با این روند در آخر خودت ضرر میکنی

پس تا دیرتر نشده دست از این زندگی تو عالم فیلم و انیمه بردار و بپذیر که زندگی واقعی جور دیگه ای هست

شما اگر همچنان تو فکر دوست پسرات هستی جسارتا خیلی بیجا میکنی با کس دیگه ای وارد رابطه میشی

چه فعل و انفعالاتی تو مغزت شکل گرفته که فکر کردی مردم مسخره توان😑

یه لحظه فکر کن الان موضوع تاپیکت برعکس بود و نوشته بودی همسرم با منه اما از فکر دوست دختر سابقش در نمیاد و جیگرش واسه اون میسوزه😐چقدر ناراحت میشدی؟! 

.Pain🔥you made me a believer

خب اگه نمیتونه فراموشش کنی پس بارندگی نامزدت بازی نکن..‌جداشو

مگه نامزدمو چیکارش میکنم نامزدمم دوست دارم ولی اکسمم دوست داشتم 

فقط اگه دعوایی چیزی بینمون شد یاد اکسم میوفتم دلم میگیره ولی دهن باز نمیکنم

من دیشب دیدمش توی سوپر مارکت داشت با زنش خرید میکرد تا همو دیذیم باورت نمیسه یه لحظه دنیا واسه دوتام ...

بمیرم برات غصه نخور حتما حکمتی داشته:)ولی خب اگه ازدواج نکرده بود میگفتم چیکار کنی برگرده

شما یک شخصیت به شدت بی ثبات و دمدمی مزاج هستی که برای خوشحالی خودت حاضری از روی چندین انسان عبور کنی ...

خیلی 

آره آدم مودی ای هستم ولی بنظرم زمان همه چیو درستش میکنه

شما برام دعا کنم نمیخام نامزدمو از دست بدم

چون نامزدم پرروعه دلم میگیره

برا یک افغانی داری زندگیتوخراب میکنی؟من ازاختلاف مذاهب تومملکت خودم میگم‌به مشکل برمیخوری بعدبرای یک ادم بی ریشه وبی شناسنامه که ۴روز دیگه ولت میکنه میره دستتم به جایی بندنیست گریه میکنی؟بقول نقی معمولی من دیگه رد دادم😐