2777
2789

من شهر غریبم ، مادرشوهرم اینا اینجا هستن ،شوهرم راه دور کارمیکنه فاصلمون تا خونه بابامم خیلی زیاده .متوجه شدم مادرشوهرم راحت نیست بمونه من تنها نباشم ، خودمم باردارم امروز گفت برو دکتر بپرس میتونی بری خونه بابات بمونی .مادرشوهرمم میاد مجبورم همش کارکنم کمردردو دل درد شدید گرفتم انقد هی چایی میارم میوه شام .شوهرم بودنی کمک میکرد زیاد بهم فشار نمیومد اما الان فشار رومه.بهشم گفتم خونه خودته هرچی خواستی بردار غذاخواستی بپز اما فقط میشینه یجا .موندم چیکارکنم غم دنیا گرفتتم هم غریبی و تنهایی هم دوری از همسرم . چیکارکنم بنظرتون

برما گذشت هرآنچه نباید میگذشت،مابقی عمر هرچه بادا باد...💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلممم درکت میکنم، اما بنظرم درستش اینه روزایی که همسرتون نیستن برید خونه پدرتون چون اینطوری واقعا اذیت میشید و هم اینکه مادرشوهرتون غیرمستقیم بیان کردن

عزیزدلممم درکت میکنم، اما بنظرم درستش اینه روزایی که همسرتون نیستن برید خونه پدرتون چون اینطوری واقع ...

چون همسر منم کارش طوریه که نصف ماه نیستش و نصف ماه آف هست به همین خاطر کاملا درکتون میکنم

چون همسر منم کارش طوریه که نصف ماه نیستش و نصف ماه آف هست به همین خاطر کاملا درکتون میکنم

خونه بابام دوره چطوری برم بیام ۸ ساعت راهه 

برما گذشت هرآنچه نباید میگذشت،مابقی عمر هرچه بادا باد...💔