2777
2789
عنوان

چرا پیکر تراشی ممنوع نمیشه

844 بازدید | 51 پست

با این همه عوارض 

هر جا خوندم عوارضش بیشتر از نفعشه اخه 

خانوما گناه دارن بخاطر حرف بقیه میرن عمل میکنن اخر میبینی کلی اسیب زدن به بدنشون 

اخه چه اشکالی داره یه دختر ۱۰۰ کیلو باشه واقعا اگه بخاد با ورزش میتونه لاغر کنه اونم بخاطر سلامتیش فقط نه حرف بقیه که چاقه اینکه اعتماد به نفس خودش بره بالا

نمیشه وه غیر قانونی بشه پس درامد دکترا چی ؟

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم چاقها میمیرن هم لاغرها اخرش اینه 

چون خانم های ایرانی عاشق اینن که یکی بهشون بگه خیلی خوشگل و خوش هیکلی و این یعنی اعتماد به نفس زیر صفر

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
هم چاقها میمیرن هم لاغرها اخرش اینه چون خانم های ایرانی عاشق اینن که یکی بهشون بگه خیلی خوشگل و خوش ...

اخه من ندیدم کسی با عمل لاغر شده باشه اطرافم حالا شاید دکتراشون بد بوده

درجا که لاغر نمیشن باید ب مرور لاغر شم ولی خیلییییییییی دردناک 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

بلاگرا  رو بگو.

یا توی زاییدن مسابقه گذاشتن. یا توی اسلیو و بوتاکس معده،

پیکرتراشی....

انگار نه انگار زنا آدمن. بالاخره بارداری هم عوارض داره مگه الکیه؟

بچه ی سوم   و چهارم شون هم دارن میارن

پلن بعدی عملای زیبایی

چون تنبلن نمیخوان ورزش کنن و سختی بکشن و رژیم غذایی داشته باشنمیخوان همه چیو سریع و بی دردسر حتی ب ق ...

دقیقااااااااا من خودمم خیلی تنبلم ولی به زور همه کارام رژیم به زور ورزش به زور

آدما عقل دارن عزیزم و حق انتخاب ممنوع بشه مثل خیلی کارای دیگه یواشکی و غیرقانونی انجام میشه اونوقت د ...

فدات شم میدونم ولی اخه الان همه بخاطر بقیه میرن انجام میدن چون لین انجام داده حتما خوبه پس منم برم انجام بدم ولی خب خیلی عمل دردناکیه