2777
2789
عنوان

با این پسره آشنا شدم بعدش

184 بازدید | 25 پست

توی تابستون یک روز باهاش چت کردم بعد از اکانتم اومدم بیرون تا الان دوباره وارد اکانت شدم دیدم اون کلی بهم پیام داد و منتظرمه بعد ۶ ماه هنوز منتظر بود بعد الان یک هفته باهاش چت میکنم همش میگه تا آخر باهاتم از آینده و ازدواج حرف میزنه من اصلا نمی‌فهمم مگه میشه انقدر زود تصمیم بگیری شما چی فکر میکنین؟ من باهاش فقط مجازی آشنا شدم میگه از اخلاقت خوشم اومد نمی‌دونم راست میگه به نظرتون؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=369746369]قطعا با یک روز چت یا حتی یک هفته نمی‌شه تصمیم برای ازدواج گرفت یا خیلی ساده ست یا خیلی زرنگ و قصد د ...[/QUOTE

آره دیدیم همش میگه من قصدم همدم همیشگیه تا آخر باهاتم اونم فقط با یک هفته چت 

به نظر من چنین آدمی یا شخصیت نرمالی نداره یا تور پهن کردهبا دو تا ابراز علاقه سریع احساساتی نشید، بب ...

نمی‌دونم من از اکانتم میرم بیرون بعد یک هفته اینا دوباره میرم میبینم اون پیش خودش کلی بهم پیام داد میگه فقط با تو هستم اصلا من نمی‌فهمم چی میگه اعتماد کنم یا نه نمی‌دونم 

قطعا با یک روز چت یا حتی یک هفته نمی‌شه تصمیم برای ازدواج گرفتیا خیلی ساده ست یا خیلی زرنگ و قصد دیگ ...

نمیدونم میگه قصدش ازدواجه عکس هم رو دیدیم درباره پسرای که استفاده جنسی میکنن هم بد میگه نمی‌دونم آخرش راست میگه یا نه

ترفند جدید پسرا برای گول زدن و فریب دخترا :میخواد با این حرفا وابستت کنه مثلا ، بعدم غیب میشه شک نکن

نمی‌دونم این حتی درباره بچه آوردن درباره کارش همه چی بهم میگه اصلا کاراش منطقی نیست انقدر زود درباره همه چی میگه بعد قسم میخوره تا آخر هست نمیره 

نمی‌دونم این حتی درباره بچه آوردن درباره کارش همه چی بهم میگه اصلا کاراش منطقی نیست انقدر زود درباره ...

اه اه 🤮چقد چندش 

ببین این احتمالا دوس دخترای قبلیشو با این روش تونسته گول بزنه و اصلا قصد ازدواجم نداره مطمئن باش من تجربشو دارم فقط گول نخور