2777
2789

زنگ زدم یه خانمی صحبت میکرد حین صحبت صدای قابلمه و سرخ کردن میومد یعنی تو خونه بودن

و اصلا سواد نداشت فک نمکینم طرف دکتری مشاوره و با تجربه بالا بود،درمورد تاپیک قبل مشکلم بود که باهاش صحبت کردم

همه ش می‌گفت داداشت حق داره خشونت نشون بده و وسیله بشکنه کسیو نداره تو زندگی ش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا اشنا شدی باهاش

خب قبلش تحقیق کن کاراشو ببین 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

۱۴۸۰

چی هست؟

اصلا میدونی پشت خط کیه؟

معلومه ک من اعتماد نمیکنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

والا من همون حضوریاشونم قبول ندارم چه برسه به تلفنی شون چون از نزدیک دیدم جز پول چیز دیگه ای رو نمیشناسن و نمیفهمن ولی چه میشه کرد؟ اینجا نظر خودتو بدی درسته قورتت میدن که مگه تو مشاوری برا همین هرکی نظر بخواد به مشاور ارجاعش میدم!

دختر من هم از دکتر ساینا مشاوره گرفت طرف داشت غذا می‌خورد و صحبت می‌کرد دخترم بهش گفت خیلی استرس دار ...

🤣🤣مرسی که گفت در غیر ابن صورت دخترت متوجه نمیشد

اکانت دست دو مهربون❤️

وای الهی بگردم ببخشید خندم گرف

تو این مملکت پول بدی بازم هیچی برات خوب د نمیاد چ برسه بخان مجانی

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

مشاوره بهزیستی رایگانه مثلاً ولی طرف باشد در حد لیسانس صحبت میکرد

من تا ندونم مدرکش چیه اسم و فامیلیش چیه

سابقه کاریش چطوریه مشاوره نمیخوام 

هزینه میکنم پیش ادم درست میرم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40