!من ی کاری پیدا کردم اونم شفته میخاست نرفتم کاری ک سفته بخاد نمیرم کلا در عوض کلی کار دیگ هست بدون سفته نیرو میخان ی کار دولتی تو دفتر بیمه پیدا کردم ولی سفته نمیهاست خوب بود این
اشنایی🖤99🖤 جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من رفتم فروشنده بشم برا ماهی هشتصدتومن صبح وعصر جمعه هام فقط عصربرم گفت چهل میلیون سفتهههههه بده و اگرم لباسی ازم دزدیدن ازحقوقت یعنی هشتصدتومن خخخخ کم میشه فراررکرددم
گلم همه برای کار سفته میدن خودمم سفته پنجاه میلیونی دادم نگران نباش فقط باید پشت سفته بنویسی برای حسن انجام کار که فقط در صورت کوتاهی در کار یا ضرر و خسارت میتونه بذار اجرا وهیچ کار دیگه نمیتونه باهاش بکنه یا تو قرار داد شماره سفته قید بشه