2777
2789
عنوان

ازم سفته میخواد برای کار

133 بازدید | 10 پست

نگفت چقدر 

ولی قبلا خوندم باید روی سفته برای کار یچیزی بنویسی مه ازش سواستفاده نکنن الان حضور ذهن ندارم شما میدونید آیا؟ 😂💜

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

!من ی کاری پیدا کردم اونم شفته میخاست نرفتم کاری ک سفته بخاد نمیرم کلا در عوض کلی کار دیگ هست بدون سفته نیرو میخان ی کار دولتی تو دفتر بیمه پیدا کردم ولی سفته نمیهاست خوب بود این

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم همه برای کار سفته میدن خودمم سفته پنجاه میلیونی دادم نگران نباش فقط باید پشت سفته بنویسی برای حسن انجام کار که فقط در صورت کوتاهی در کار یا ضرر و خسارت میتونه بذار اجرا وهیچ کار دیگه نمیتونه باهاش بکنه یا تو قرار داد شماره سفته قید بشه

من رفتم فروشنده بشم برا ماهی هشتصدتومن صبح وعصر جمعه هام فقط عصربرم گفت چهل میلیون سفتهههههه بده و ا ...

800 هزار تومن وااا چه کم نه این دو شیفته نه تومن میخوام برم سرکار که مشغول شم خونه نباشم وگرنه نمی‌رفتم  فقط سه چهار تومن کرایه تاکسیه که 

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹