2777
2789

تا حالا هیئت ندیدم کنجکاو شدم نظرات کاربرا رو بخونم ببینم چه شکلیه 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادرم  داره 

شهادت حضرت فاطمه زهرا 

و اربعین حسینی 

از همسایه ها و وفامیلهای نزدیک 

بعصی وقتا خونه پر میشه   بعصی وقتا با دوسه نفر مجلس برگزار میشه چون اون روزها مراسمها و هییت های زیادی برگزار میشه

تا حالا هیئت ندیدم کنجکاو شدم نظرات کاربرا رو بخونم ببینم چه شکلیه

هیئت خونگی ساده است میتونید چندنفر دعوت کنید یه چای وخرما یا بسته به سلیقه اتون ویژه ی بچه ها حتی بگیرید مراسم و بهشون هدیه بدید و ظروف قشنگ که اسم اهل بیت روش باشه زیاده در فروشگاه های مذهبی سرچ کنید مثلا استکان برای چای روضا

من گاهی وقتا مخصوصا وقتایی ک کارم گره میخوره یا نذری دارم صوت روضه 10 دقیقه ای میذارم تو خونه با مامان بابام میشینیم گوش میدیم

معمولا پرچم سیاه هم میزنم با شمع و پذیرایی درحد خرما و چایی

و نور لامپ ها رو هم کم میکنم

ینی فقط خودمون خیلی ساده. ولی خیلی دوست دارم

هیئت خونگی ساده است میتونید چندنفر دعوت کنید یه چای وخرما یا بسته به سلیقه اتون ویژه ی بچه ها حتی بگ ...

مرسی

بابام اهل این کارا نیست نه این که بی ایمان باشه بی حوصله هست 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

شهادت حضرت زهرا سلام الله .هیئت مردونه داریم خونمون.تقریبا۱۰۰نفر.پذیرایی میوه حلوا خرما چای.شام.

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای آرامش وعاقبت بخیری  منوخونوادم یه صلوات  مهمونم میکنی ؟🥺
اتاق جدا دارید برای این کار یاهمون وسط پذیراییتون هست؟

فاطمیه دارم بزرگ 

طبقه بالا خونه ام هست اکثر مراسما بالای۳۰۰نفر مهمون میاد 

مثلا دیشب شهادت امام موسی بن جعفر شام دادیم میلاد امیرالمومنین. با کیک خامه و میوه پذیرایی کردیم 

داغ دل ما را مگر دريا كند خاموش(بارها ترکیده)