2777
2789
عنوان

کسی هست پسرش پشت زانوش درد بگیره

59 بازدید | 8 پست

من پسرم سه ساله پاش درد میکنه

اوایل کمتر بود

چند روز ی بار درد می‌گرفت

اما الان بدتر شده تقریبا یه سالی هست

دوبار بردم دکتر گفتن مشکلی نداره احتمالا از رشد هست

واشه شنبه نوبت ارتوپد گرفتم 

ولی میخوام بدونم کسی هست بچش همین مشکل رو داشته باشه؟چیکار کردین؟

از وقتی مدرسه میره هر روز درد پا هست

لطفا واسه سلامتی پدر و مادرم دعا کنین🤎با افتخار ی کوردم🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداش من بچه بود مدام پاش درد میکرد گریه میکرد مامانم برد دکتر تا تشخیص دادن باد فتخ داره عمل کرد خ ...

کجای پاش؟

ببرش این شکسته بندا هستن تو خونن از همه چیز سر در میارن

من زانوم از درد خم نمیشد ارتوپد عکسم گرفت گفت مشکلی نداری

رفتم همینا که تو خونن ماساژ دادو بادکش کرد کامل خوب شدم

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

ببرش این شکسته بندا هستن تو خونن از همه چیز سر در میارنمن زانوم از درد خم نمیشد ارتوپد عکسم گرفت گفت ...

کسی رو نمیشناسم ازین کارا کنه 

ببرش مرکز ماساژ درمانی

اوناهم سردرمیارن

همسایمون برا تنگی نخاع رفته بود ماساژ دیگه عمل نکرد

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

عزیزم اشتباه نکن اصلا خونگی جایی نرو  ،فقط ببرش دکتر بگو آزمایش روماتیسم یا کمبود ویتامین یا کلسیم داره که با دارو کاملا درمان میشه

خدایا شکرت که حس حضورت در تمام زندگیم باعث آرامشم هست🙏❤️