2777
2789
عنوان

سن بارداری .میاین کمکم کنین 😘😘

508 بازدید | 12 پست

سلام خیلی برام مهمه کمک ذهنیتون.اگه 20 برج مثلا  بریم اولین سونو گرافی و دکتر بگه جنین مثلا 3 هفتشه و ازمایش خون بگه بتا 350 هس .ولی نزدیکی من 14 برج باشه و شاید اول برج ک اینو مطمعن نیستم ولی 14 رو مطمعنم ک نزدیکی خطرناک بوده امکانش هس جنین از کدوم نزدیکی باشه از اول برج یا 14 برج.لطفا با دلیل بگین 💖🌺🌺🌺🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورتو متوجه نمیشم ولی هیچکجا ازت تاریخ نزدیکی نمیپرسن برا تعیین سن جنین. فقط تاریخ اخرین پری معمه. سونو هم اون تاریخ رو میگه حدودی

یدونه پسر دارم من  😍    قند و عسل دارم من  

نمیشه گفت که ازکدوم رابطه بچه تشکیل شده براهمین میگن ازشروع آخرین پریودی

دوست دارم منوصداکنی ........واسه حاجتم دعاکنی ......ازتوزائرت سواکنی باخدام کنی .....یاجوادالائمه 

باذکر دلیل و رسم شکل توضیح بدیم 😂

بخوای نخوای باید طبق محاسبات دکتر حساب کنی ، اولین روز اخرین پریود 

برای دکتر فرق نداره روزی که رابطه داشتی رو بدونه یا دوره های پریودتو

با خدا باشو پادشاهي كن 😍

بعضی وقتها سن جنین رو که سونوگرافی نشون میده کمتر از سنی هست که تاریخ پریود نشون میده بعضی وقتها هم برعکسه

مثلا من طبق تاریخ پریود 19 هفته و 3 روزم

اما طبق سونوگرافی 20 هفته و 4 روز!!!!

زیاد بهش فکرنکن

مهم نی نی تو دلته ❤❤❤

همه زندگیم = دخترم

سن دقیق بارداری رو تو سونو بهت میگن مثلا من سونو و آخرین پریود ۳ روز فرق دارن با هم دکتر گفت سونو دقیق تره

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹