2777
2789

من جایی کار میکنم نزدیک به دوسال مدیریت اونجا رو دارم و برای خودمون هست و کارش تخصصی هست .کسی رو از اول گذاشتیم که وارد به کار هست و چند نفر رو گرفتم که کمک کنن .از اول خانمش رو معرفی کرد و ما هم برای اینکه در کنار هم آرامش داشته باشن قبول کردیم که بیاد ولی خانمش راض نبوده گویا و اینکه خودش هم دوس نداره خانمش جای دیگه کار کنه .

حالا از اول هر جا خانمش کم کاری میکنه و من میخوام بهش تذکر بدم میره با چرب زبونی و مظلوم بازی دراوردن شوهرش رو تحریک میکنه بر علیه ما . 

اگر اون بره کارم لنگ میمونه و اگر تذکر ندم خوب طرف کارش رو درست انجام نمیده . 

ازتون راهنمایی میخوام به نظرتون امروز برم صحبت کنم یا نه 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطعا تذکر رو بگو بهش

شما نمیتونی کارت رو بخاطر دو نفر دیگه به خطر بندازی که

از طرفی هم به عنوان کسی که سال های تقریبا زیادی رو مدیریت بودم یه نکته کلی رو بگم.. خیلی وقت ها زن و شوهر در یک مجموعه نمیتونن خوب کار کنن.. اگر شعبه جداگانه باشه اوکیه.. ولی اینکه کنار هم باشن هم به زندگی عادیشون ضربه میزنه هم به زندگی کاری 

برای اینکه کنار هم کار کنن باید خیلییییی سواد رابطه داشته باشن که بتونن زندگی شخصی رو با کاری قاطی نکنن تا به جایی آسیب وارد نشه

أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوب 💚 🌱 اللهم عجل لولیک الفرج 🙏
اشتباه اصلیتون این بوده.که از یک خانواده دو نفرو استخدام کردین.یکی از خط قرمزهای مدیریت استخدام.

دقیقا .منم راضی نبودم ولی خانوادم اصرار کردن گفتن زنش بیاد فکرش راحت تره .امکان اخراج رو هم ندارم .

بخدا انقدر زنش زرنگه که نگو . جلوی ما یه جور و پشت سر یه جور دیگه .اگر من نرم یه روز میشینه میگه وای خانم فلانی بنده خدا امروز نیومده !بعد فوری شوهره زنگ میزنه که شما نمی‌آید و دلسرد میشه از کارش .من دوربین دارم و چک میکنم با دوربین خودشم میدونه . 

حالا دیروز با گوشی خیلی کار می‌کرد تا بهش گفتم دوتایی رفتن توی قیافه .

از نظر حقوقم خیلی بهشون میرسم .خودشونم دوس ندارن جای دیگه برن برای کار ولی زنش یه کاری کرده که من نتونم بهشون حرف بزنم . 

قطعا تذکر رو بگو بهششما نمیتونی کارت رو بخاطر دو نفر دیگه به خطر بندازی کهاز طرفی هم به عنوان کسی که ...

دقیقا .امروز میخوام بهشون بگم که بحث زندگی رو با کار قاطی نکنن . چون زنش از اول دوس داشت جای دیگه باشه و همسرش مخالف بوده ،این رو کردن چوب و هی میزنه توی سر من و شوهرش .یعنی میخواد از شوهرش انتقام بگیره ولی از ما مایع میذاره .یعنی ما خراب بشه رابطمون و حرص بخورین تا شوهرش به این نتیجه برسه که اون باید جای دیگه بره سر کار . 

دقیقا .امروز میخوام بهشون بگم که بحث زندگی رو با کار قاطی نکنن . چون زنش از اول دوس داشت جای دیگه با ...

بنظرم که اگر تا الان خیلی محکم و قاطع نبودید از الان به بعد محکم و قاطع باشید و کمی هم از میزان دوستانه بودن کم کمید. چون جایگاه مدیریت واقعا کنترل احساسات و رفتارها رو میطلبه.. باید یجوری رفتار کنید که مراتب بالا به پایین رو متوجه بشن و از طرفی هم خدایی نکرده باعث تخریب شخصیت کسی نشید

الان هم فکر میکنم با جفتشون جدا جدا یه جلسه بزارید و مسائل رو باهاشون مطرح کنید و بگید دوست ندارید جلوی بقیه و یا همسرشون این موارد رو مطرح کنید برای همین یک بار میگید که تکلیف مشخص باشه

آخر جلسه هم بگید که همه موارد رو گفتید و اگر رعایت نکنن ناچارید که طور دیگه ای رفتار کنید یا عذرشون رو بخوایید

در کل نکته مهم که همه باید تو محل کار متوجهش باشن  اینه که.. روابط کاری از روابط دوستانه جدا.. هر کدوم سرجای خودش و به موقع خودش

أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوب 💚 🌱 اللهم عجل لولیک الفرج 🙏
دقیقا .منم راضی نبودم ولی خانوادم اصرار کردن گفتن زنش بیاد فکرش راحت تره .امکان اخراج رو هم ندارم .ب ...

اره دیگه.زن و شوهرن و متحد میشن با هم درصورتیزکه اگر از یک خانواده نبودن برای بهتر شدن کارشون رقابت هم می کردن.الان راحت می تونن کار شما رو خراب کنن.من خودم قبلا شغل مدیریتی داشتم.البته شاید بدجنسی به حساب بیاد اما مدیریتم طوری بود که خودشون کم کاری و اهمال کاریهای همدیگرو گزارش میدادن.و برای حقوق بیشتر و سمت بالاتر رقابت می کردن.سخته ها اما دندون لقو باید کند انداخت به نظرم هر جوری شده از اهمال کاریاشون سند و مدرک جمع کن.و یه سری سند و مدرک هم جمع کن که نشون بده مجبور به تعدیل نیرو هستی.بعد یکیشونو که به نظرم بهتره شوهره اخراج بشه،اخراج کن

اره دیگه.زن و شوهرن و متحد میشن با هم درصورتیزکه اگر از یک خانواده نبودن برای بهتر شدن کارشون رقابت ...

میشه واضح تر بگی چه جوری رفتار میکردی که بیان گزارش همو بدن ؟

شوهر رو نمیشه اخراج کرد چون بهش نیاز دارم ولی میتونم جوری تذکر بدم که جمع کنه خودشو . 

اونم به حقوق من نیاز داره طوری که اگر بره جای دیگه شاید نصف این حقوق رو بگیره . 

میشه واضح تر بگی چه جوری رفتار میکردی که بیان گزارش همو بدن ؟شوهر رو نمیشه اخراج کرد چون بهش نیاز دا ...

خب اینا که زن و شوهرن و پشت هم و هیچ وقت گزارش همو نمیدن و حتی لاپوشونی خطاهاها و اهمال کاریاشون رو میکنن.اما غریبه ها حس رقابت دارن.من مثلا یکی از کارگرا رو یه مدت بهش بها می دادم.مثلا توی دفترم کاری داشتم صداش میزدم بیاد واسم انجام بده.کارهای اسونترو بهش واگذار می کردم و این حس حسادت و رقابت جویی در بقیه کارگرا ایجاد میکرد.یه جوری حس بی اعتمادی درشون بوجو میومد که یه نفر داره گزارششونو به من میده.و ترس برشون میداشت.اگر جایی کوتاهی میشد اخرش یکیشون میومد و میگفت تقصیر کی بوده.نمی ذاشتم با هم صمیمی بشن.موقع ناهارخوردن دور هم جمع شدن نداشتیم.هر بار چند تا چند تا انتخاب می کردم که یه دسته مشخص شده و از قبل تعیید شده نرن با هم  جلسه بگیرن.شاید غیر اخلاقی به نظر برسه.اما چاره ای نیست.برای حفظ اون سازمان یا شرکتت بعضی وقتها باید چنین کارهایی بکنی.زیر دستای ادم همیشه این تو ذهنشونه که تو حقشونو خوردی جلوت خم و راست میشن اما توی دلشون همش بدتو می خوان .هیچ کدومشون راست و حسینی نیستن.باید سیاست داشته باشی.به موقع اقتدار و به وقتش ترحم