2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113274 بازدید | 1766 پست
اونی که به حرف من ریپلای زده شما بودی من با مرمری صحبت کردم پس باید جواب حرفت رو هم بشنوی من عقیده ا ...

بله کاملا دیدم مهم نبود ،برا همین دارید خودتونو پاره میکنین اگه مهم نبود برا بار دوم جوابمو نمیدادی احیانا این پیامم ریپ میزنی میدونی چرا؟؟؟ چون میخای زور بزنی و حرفاتو ب کرسی بنشونی همینقدر ضعیف

دست از طلب ندارم تا کام من برآید🤜
من خودم پرستارم آخه! حدودا یکسال هم توی بخش روان کار کردماصلا پشمام میریزه یه همکار این حرف رو بزنه! ...

تک جهان سومی که همه دنبال خرافاتن،هرچی بگی تو گوش کسی نمیره،همینا نصفشون دایم دم از مدرنیته بودن میزنن،به جن میرسه،خدا شناس میشن،افرادی که با سرکه میخوان بیماری درمان کنن چی میشه گفت،اینا همونان که جهان واکسن کرونا نیساخت،تینا گل بنفشه تحویز میکردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۶صبح از آدمی ک بیخابی کشیده و ذهنش بهم ریخته غلط املایی میگیرن؟

برای من یه همچین مشگلی اومده بود تماس گرفتم البته منم ازیکی شمارشو گرفتم گفت توحرز امام جواد داری اون یه جاهاییش درست نوشته نشده اون وازخودت دور کن درست می شه من این کاروکردم کاملا برطرف شد مشگلم

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

۶صبح از آدمی ک بیخابی کشیده و ذهنش بهم ریخته غلط املایی میگیرن؟

اگه خواستین درخواست دوستی بدین شمارشو بگیرم بهتون بدم 

فکر کن مریض بیاد با کبودی بدون علت و علایم بی قراری و توهمبه جای آزمایش بگی بدو برو پیش دعانویس تا ب ...

حیف که اینجا عکس ننیاد،تا نمونه کبودیام بفرستم که بخاطر خودایمنی وپایین بودن پلاکته

اسی حرز ام صبیان و ابودجانه مخصوص دفع اجنه هست از نت بگیر بنویس همراه خودتون بزار

گلم حرزی که می گین اگه درست نوشته نشه خودش باعث این مشگلات می شه برای خودم اتفاق افتاد یه خانمه بود معرفی کردن زنگ زدم گفت حرز امام جوادی که پیشت داری ازخودت دور کنی درست می شه اصلا من نگفتم پیشم همچین چیزی دارم بهم گفت حرزی که داری درست نوشته نشده اون ودور کن ازخودت درست می شی دور کردم به طرز عجیبی اون مشگلات برطرف شد

چ گیری خواهرمنم گاهی غلط مینویسه کیبوردگوشی حوصلم نمیکشه درستش کنم

واااااااااااای فرهاد پیداااااااات کردم من عاااااااااااشقتم 😂😂😍😍😍جدی خیلی دوسش دارم 

فقط 34 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

گلم حرزی که می گین اگه درست نوشته نشه خودش باعث این مشگلات می شه برای خودم اتفاق افتاد یه خانمه بود ...

جالب بود

یعنی توصیه تون اینه که حرز نگیریم چون ممکنه غلط نوشته شده باشه؟

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی و عزیز من 💔🥺 و اموات خودتون بفرستید؟ باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح عزیزان آسمانی در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه.🤲💚
گلم حرزی که می گین اگه درست نوشته نشه خودش باعث این مشگلات می شه برای خودم اتفاق افتاد یه خانمه بود ...

اره منم پارسال یه حرز امام جواد گرفتم خوب نبود

تصمیم گرفتم خودم بنویسم 

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند.شش سال پیش و اتفاقاتش تا ابد حل نشده ترین ناممکن ترین چیز زندگیم باقی میمونه۹۸🖤بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر

جالب بودیعنی توصیه تون اینه که حرز نگیریم چون ممکنه غلط نوشته شده باشه؟

درسته اگرم بگیرین ازجایه معتبر بگیرین نه ازاین سایتا واینستا اون اگه یه حرکه درست نوشته نشه خودش عامل این موجوداته توزندگی باورت نمی شه من زنگ زدم به خانمه خودش گفت حرز داری پیشت ازخودت دورش کن چون درست نوشته نشده دعا نویس نیست اصلا ولی هرچی اتفاق بیوفته توآینده ام می گه 

اره منم پارسال یه حرز امام جواد گرفتم خوب نبودتصمیم گرفتم خودم بنویسم

نه گلم اشتباهه اون وباید یه عالم روپوست آهو بنویسه اون حرز نماز داره باید عالم بخونه 

من فقط تجربم این بود عزیز ... تجربه از جادو و چشم زخم داشتم و فقط چیزی که در رفعش دیدم : با خدا باش ...

👏👏👏 درسته 

منم درگیرم با سحر و جادو میخوام بعد از سوره ها و ادعیه ی شرعی باطلی ؛ حرز کبیر امام جواد ع طبق مزاج اختری ( در سایت آزمون مزاج اختری هست ) تهبه کنم تا جادوهای جدید و تمدید جادوهای قبلی رو خنثی کنه 

+ روزی ۵۰ آیه قرآن بخونم‌ ( یکی از راه های حصار برای دفع جادو هست و غیره هست ) من سوره ها رو نگاه کردم آیات سوره ی الرحمن از همه کوتاه تره روزی تا آیه ی ۵۰ الرحمن بخونم .