2777
2789
عنوان

حساسیت شکاکی

222 بازدید | 19 پست

بچهاا من خیلی زیاد به شوهرم علاقه دارم باعث شده فک میکنم همه به شوهرم نظر دارن به همه بدبینم خسته شدمممم دیگه نمیدونم چیکار کنم😢😢😢

تعداد رای : 1
نظرسنجی
الزامی
0
0%
الزامی
0
0%
اختیاری
0
0%
اختیاری
1
100%

حالا خوبه به دیگران مشکوکی و به اونا حساسیت داری نه شوهرت

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره متاسفانه.من با شوهرم 5سال دوست بودم الان سع سال عقدیم کردیم تو زمان دوستی ازش خیانت دیدم😐

ببخشید میگم ولی ایشون خیانت کرده به بقیه چه ربطی داره که همه به شوهر شما نظر دارن انقد اعتماد به نفستون بالا نباشه کسی به شوهر شما نظر نداره شما ایشون رو اصلاح کن

كسايي كه خودكشي ميكنن فرشته هايي هستن كه فقط ميخوان به خونه برن 😇 فقط میخوام برم خونه🙏🙏
اره متاسفانه.من با شوهرم 5سال دوست بودم الان سع سال عقدیم کردیم تو زمان دوستی ازش خیانت دیدم😐

دوران عقد زیاد هم خوب نیس.خودش باعث این ؟ور فکرا میشه...زودتر عروسی بگیرین

اللهم صل علی محمد و ال محمد 
دوران عقد زیاد هم خوب نیس.خودش باعث این ؟ور فکرا میشه...زودتر عروسی بگیرین

خودش خیلی باهام سرد رفتار میکنه دوس داره حرف حرف خودش باشه اصلا توجه نمیکنه من فقط حرص میخورم