2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد قشنگه اخه این سریال

مرجان محتشم کولاک کرده بازیش عالیه چقدم صداش ظریف و سوزناکه

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

منم دوس مقدار م سریالشو .ولی اون دایی ه خیلی رو اعصابه 😝

اگر دیدی بچه ات گریه می کنه، وقت خودت رابرای ساکت کردنش تلف نکن،.. به کبوتری یا تکه ابری درآسمان اشاره کن، تابه آن بنگرد.. چون فیزیولوژی انسان برای گریه، نگاه به پایین کردن هست.
چقد قشنگه اخه این سریال مرجان محتشم کولاک کرده بازیش عالیه چقدم صداش ظریف و سوزناکه

واقعا فعد این همه سال و با اینکه مردم حفظش شدن بازم جذابه

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است

قبلن چقد سریالا پرمحتوا و قشنگ بودن و بیننده رو میخکوب میکردن مثل پس ازباران.خط قرمز.پلیس جوان.مسافری از هند.کلانتر.زیراسمان شهر

سریالا ماه رمضون چقد قشنگ بودن چقد طنزا فوقعلاده بودن

الانو ببین توروخدا ادم مجبوره رو بیاره به جم تی وی

سریال مضخرف محکومین و سایبان که بی خود دارن کش میدن

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
خدا لعنتش کنه

یونس میگما بازیش خیلی مسخره س

اگر دیدی بچه ات گریه می کنه، وقت خودت رابرای ساکت کردنش تلف نکن،.. به کبوتری یا تکه ابری درآسمان اشاره کن، تابه آن بنگرد.. چون فیزیولوژی انسان برای گریه، نگاه به پایین کردن هست.
واقعا فعد این همه سال و با اینکه مردم حفظش شدن بازم جذابه

من اون موقه 8 سالم بود داصلن داستانش یادم نیس اما تمام شخصیت ها و اهنگ فیلم و تیکه های فیلم و بازیگراش یادمه