2777
2789
عنوان

چجوری خودمو کنترل کنم 😭😭

173 بازدید | 23 پست

عصبیم انقد فشار روم فقط سر دخترم خالی می کنم انقد عذاب وجدان میگیرم بعدش .. میزنمش بی محلی می کنم اونم عصبی کردم چه مرگمه  چیکار کنم دستم بشکنه 

سر مسئله درسش انقد حساسم 

بعدش با خودم میگم نخونه اصلا مهم اینکه ارامش داشته باشه شاد باشه دوباره بهش گیر میدم راهکار بدید خودمو چجوری کنترل کنم اعصبانی نشم بمیرم براش دردای خودمو رو بچم خالی می کنم خدا منو 

اول درد خودتو درمون کن 

خودتو سرزنش نکن بهرحال مشخصه حال خودت خوش نیست

امیدوارم زودتر راه حل پیدا کنی❤️

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم با ی مشاور حرف بزن خیلی بده انقد فشار رومونه نمیدونیم چیکار کنیم🥺

خرت از پل که گذشت نشو از دوست جدا،ک نهان است پلی در پس پل های جهان، و خری نیست دگر تا بکشد جور تو را

سلام عزیزم با ی مشاور حرف بزن خیلی بده انقد فشار رومونه نمیدونیم چیکار کنیم🥺

حرف زدم البته تلفنی اونم گفت باید دارو بخوری میخورم ولی اروم نیستم روانییی شدم واقعا 

ن

تلگرام بریز 

کانال زندگی سالم سوده هروی رو ببین

یا تو گوگل بزن سوده هروی سایتشو بخون اما دست اوردا تو سایت نیستن

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
حرف زدم البته تلفنی اونم گفت باید دارو بخوری میخورم ولی اروم نیستم روانییی شدم واقعا

منم اینطورم ی مدت دارو مصرف کردم ولی باز خیلی عصبیم

خرت از پل که گذشت نشو از دوست جدا،ک نهان است پلی در پس پل های جهان، و خری نیست دگر تا بکشد جور تو را

منم اینطورم ی مدت دارو مصرف کردم ولی باز خیلی عصبیم

از خودمم بدم میاد الان مثلا دارم مثل کسخولا زار میزنم کم مونده قلبم وایسه باورت میشه چرا انقد مادر بدیم