fatiili مدیر استارتر عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 806 عنوان نمیدونم در خونمون قفله یا ن بنظرتون مامانمو بیدار کنم بپرسم 225 بازدید | 30 پست میترسم برم قفلش کنم یهو بابام با صداش بیدار شه بگه داری چیکار میکنی نمیدونم چیکار کنم 1403/11/07 | 01:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آریل66 عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 8237 بخواب هیچی نمیشه اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
hooom عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 30564 مامانت بیدار بشه عیب نداره بابات بیدار بشه عیب داره؟ خونش رنگی تره ؟ بعد هم به یه شب قفل بودن و نبودن چیزی نمیشه کی قفل میکنه امضا ندارم اثر انگشت زدم
دایار_هستم عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 4143 مامانت بیدار بشه عیب نداره بابات بیدار بشه عیب داره؟ خونش رنگی تره ؟ بعد هم به یه شب قفل بودن و نبود ... منظور اسی نبود ک وای بابام بیدار نشه اذیت میشه ولی مامانم اشکال ندارعمن فقط استرس برا جوابدهی ب باباش رو تو پیامش حس کردم:/ همان ایلی که مردانش چو شیرند دلی دارند جوان هرچند پیرند.
dokhtarakrh_sorati عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 273 شاید دزد بیاد چند سالته؟ دزد نمياد بخواب كاربر قديمي سال ٩٥هستم🌱
hooom عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 30564 منظور اسی نبود ک وای بابام بیدار نشه اذیت میشه ولی مامانم اشکال ندارعمن فقط استرس برا جوابدهی ب بابا ... دزدی که نمیخواد بکنه، میگه میخواستم چک کنم ببینم در قفله یا نه دیگه... آن را که حساب پاک است از محاسبه چه باک است امضا ندارم اثر انگشت زدم
fatiili مدیر استارتر عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 806 منظور اسی نبود ک وای بابام بیدار نشه اذیت میشه ولی مامانم اشکال ندارعمن فقط استرس برا جوابدهی ب بابا ... دقیقا میترسم بگه میخواستی بری جایی
دایار_هستم عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 4143 دزدی که نمیخواد بکنه، میگه میخواستم چک کنم ببینم در قفله یا نه دیگه... آن را که حساب پاک است از محا ... ربطی ندارختو خونه ما برعکسهمن گشنم بشه در یخچال رو باز کنم مامانم بیدار شه شیشصذ تا سوال داره ازمچرا اینجایی چرا بیداری چرا در یخچال رو باز کردی و صد تا چرا دیگولی بابام بیدار شده چی؟هیچی همان ایلی که مردانش چو شیرند دلی دارند جوان هرچند پیرند.
fatiili مدیر استارتر عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 806 بخواب هیچی نمیشه ما تو روستا زندگی میکنیم بعد کلا چون تازه اومدیم اینجا و خونمون رو تازه ساختیم حیاط نداره و بالای خونمون کلا هیچ خونه ای نیست واسه این ترسیدم
fatiili مدیر استارتر عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 806 مامانت بیدار بشه عیب نداره بابات بیدار بشه عیب داره؟ خونش رنگی تره ؟ بعد هم به یه شب قفل بودن و نبود ... مامانم اگه بیدار بشه بهش میگم میخواستم درو قفل کنم ولی بابام بیدار بشه فکر بد راجبم میکنه فکر میکنه میخوام برم بیرون پیش کسی
fatiili مدیر استارتر عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 806 چند سالته؟ دزد نمياد بخواب ۱۹ بله چون خونمون بالاش هیچ خونه ای ساخته نیست بعد تو روستا زندگی میکنیم خلوت تره
آریل66 عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 8237 ما تو روستا زندگی میکنیم بعد کلا چون تازه اومدیم اینجا و خونمون رو تازه ساختیم حیاط نداره و بالای خو ... نترس هیچی نمیشه اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
fatiili مدیر استارتر عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 806 دزدی که نمیخواد بکنه، میگه میخواستم چک کنم ببینم در قفله یا نه دیگه... آن را که حساب پاک است از محا ... میترسم شک کنه بابام چون بابام شکاکه بعضی وقتا