2777
2789
عنوان

تب پسر کوچولوم قطع نمیشه

93 بازدید | 16 پست

از این ویروس جدید گرفته عصر بردم دکتر کلی شربت نوشت دکتر گفتم ها اصلا شربت نمیخوره آقای دکتر 

گفت شربت نخوره که من نمیتونم معجزه کنم عصبی شد آوردم شربت استامینوفن رو دادم بالا آوردم خودم شیاف استامینوفن تو خونه داشتم استفاده کردم یه کوچولو بهتر شد شربت آزیترو هم نخورد همش نگه میداره دهنش میریزه بیرون 

الان کلی بالا آورد که به زور دوباره یکم شربت ایبوپروفن دادم اصلا قرص نمیخوره دکتر هم برداشته پنج تا شربت داده 

الان چیکار کنم دوستان تنها کاری از دستم برمیاد گریه هست

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید به داروخونه بگید شربت های طعم دار بده 

به جای استامینوفن پاراکید بگیر

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

شیاف ۱۲۵استامیفون بزن

استفاده کردم ساعت هفت عصر خیلی کم بهتر شده بود البته یه ذره کوچولو ها

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
باید به داروخونه بگید شربت های طعم دار بده به جای استامینوفن پاراکید بگیر

خودم پارازیت دارم تو خونه قطره اش رو ایبوپروفن‌ هم پرتقالی دارم اصلا با دارو مشکل داره دیوانه کرده دکتر هم عصبی شد گفت من معجزه کنم با دستام شفا بدم باید دارو بخوره خوب بشه 

خودم پارازیت دارم تو خونه قطره اش رو ایبوپروفن‌ هم پرتقالی دارم اصلا با دارو مشکل داره دیوانه کرده د ...

ببین دیگه مجبوری بهش بخورونی 

دختر منم به شدت با دارو مشکل داره 

شاید تنها دفعاتی که از من کتک خورده سر دارو بوده 

چون برای سلامتیشونه دیگه 

الان که بزرگتر شده قرص استامینوفن رو با شربت حل میکنم و میدم بهش

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

امشب بیداربمون تبش بیادپایین شربت دیفن هم خیلی خوبه سریع میاره تب رو پایین گریه نداره ماهم بچها م گر ...

مشکل اینجاست که نمیخوره شربت ها رو با سرنگ با قطره چکان حتی قاطی آب میوه هم میکنم نمیخوره والله هر دفعه هم کلی پول دکتر میدم الان سیصد فقط پول شربت‌ها شد بعد پول ویزیت با دکتر  دکتر پانصد هزار شد ولی دریغ از اینکه از داروها استفاده کنه البته سلامتش مهم هست ها پول مهم نیست ولی آدم میگه خوب الکی شد دکتر منتظرم صبح بشه ببرم یکجایی دوباره 

با دستمال مرطوب اونم اب ولرم خوب بچلونش بزارش رو پاهاش دعای نور رو بخون منم براش حمد شفا میخونم

مرسی گلم