2777
2789
عنوان

انتخاب استاد برای کنکور

82 بازدید | 15 پست

سلام وقت به خیر.

من فارغ التحصیل نظام قدیم هستم،می خوام انشالله کنکور تجربی شرکت کنم.چون چندین سال هست که از درس عقب افتادم صفر صفر هستم،الان فقط چهار تا عمل اصلی ریاضی رو فقط یادمه😅در این حد.نمیدونم شاید چون دور افتادم اینجوری حس می کنم.

حالا با این شرایط مجبور هستم کلاس آنلاین شرکت کنم که استاد از صفر برام مطالب رو توضیح بدن،با کمک تجربه های نی نی سایتی ها،تحقیق توی اینترنت و...این استاد ها رو انتخاب کردم، می خواستم نظر شما رو هم بدونم چون قطعا بیشتر از من توی حال و هوای درس و کنکور بودین و بیشتر تجربه دارین

👇

فیزیک: مهدی باباخانی

زیست:حنیف عظیمی

شیمی:پارسا فراهانی

و ریاضی:معین کرمی

از صفر صفر با اینا برم خوبه؟

و برای عمومیا هم بگید با کیا بردارم چون اونا رو هم باید امتحان نهایی ها رو شرکت کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کرمی عالییهههه 

و دوید و افتاد.اما بلند شد؛باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌    یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

عالین اینا ولی به نظرم تو که از صفر میخوای شروع کنی اشتراک الماس مازو بگیر 

برای عمومیا 

فارسی علیرضا جعفری یا مجتبی احمدوند خوبن

عربی مهدی ترابی 

زبان علی قیومی یا ارشاد عظیمی

دینی محسنی کبیر یا فرزاد صائلی 

استادای خوبی هستن ولی قبلش یه نمونه از تدریس رو نگاه کن ببین میتونی باهاشون ارتباط بگیری

باباخانی و حنیف عظیمی رو یه مقداری دیدم.راستش بیشتر برام مهمه که از صفر شروع کنن چون من باید کتاب درسی هم حتی جدید بخرم یا از تو دیواری چیزی دست دوم پیدا کنم

عمومی رو خودت بخون چون اونقدر وقت نمیشه بخوای آموزش ببینی تو سال کنکور کلا 40 درصد زمان باید صرف آمو ...

اره نظر خودمم همینه دینی و ادبیات رو سعیمو می کنم ولی زبان و عربی قواعد دارن منم هیچی یادم نیس

عزیزم استاد هایی که انتخاب کردید عالی هستن،

منم فارغ التحصیل نظام قدیم هستم شرایطم مثل شماس، کلاس های آقای کرمی رو میخواستم ثبت نام کنم 

دیگه توی موسسه خودشون یه پکیج داشتن پکیج جامع نهایی و کنکور که قیمتش خیلی مناسب بود اونو برداشتم 

استادای دیگه اش خیلی معروف نیستن نسبت به خود آقای کرمی اما خب تحقیق کردم و نمونه فیلماشونو دیدم خوب بود 

اما اگه تو بیشتر میخوای هزینه کنی این استادایی که انتخاب کردید عالین

عزیزم استاد هایی که انتخاب کردید عالی هستن،منم فارغ التحصیل نظام قدیم هستم شرایطم مثل شماس، کلاس های ...

خدا قوت موفق باشی،کتاب درسیا رو جدید خریدی؟ یا از دیوار دست دوم پیدا کردی؟

من نمیدونم کدوم کتابا رو بخرم کدوما رو نه مثلا ریاضی نمیدونم کتاب درسی رو بگیرم یا نه؟

خدا قوت موفق باشی،کتاب درسیا رو جدید خریدی؟ یا از دیوار دست دوم پیدا کردی؟من نمیدونم کدوم کتابا رو ب ...

کدوم شهری؟

کتابا رو من از دیوار گرفتم 

ریاضی و فیزیک رو نمی‌خواد جزوه خود آقای کرمی کامله

بقیه درسا رو بگیر

حالا فوقش دیدی لازم شد بقیش رو بعداً بگیر

من الان فقط شیمی و زیست رو از رو کتاب میخونم