2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم

144 بازدید | 14 پست

من واقعا از دست بابام خسته شدم

من ۱۹ سالمه پدر مادرم بچه دار نمیشدند و من بعد ۱۱ سال بع دنیا امدم با کلی نذر و نیاز و قرص و عمل

ولی یوقتا به این فکر میکنم شاید بابام واقعا لایقش نبود که بابام بهش بچه نمیداد ( این حرف توهین به عزیزایی که بچه دار نمیشن نیست و فقط صرفا راجب بابام اینو گفتم )  

بابام خیلی اذیت میکنه سر هرچیزی داستان درست میکنه میخوام برم بیرون میکه مگه همین دو روز پیش بیرون نبودی ، میشینیم یجا میگه چرا اینجوری نشستی ، تو اتاقمم میگه چرا تو اتاقی میام بیرون میگه چرا بیکار نشستی چرا نمیری تو اتاقت به درسات برسی 

هیچوقت نتونستم باهاش رفیق باشم حرفای دلمو باهاش بزنم فقط فکر میکنه کارا و حرفای خودش درسته هرچی فحشه بارم میکنه هر موقع رو مود خوبی باشه میزاره برم با دوستام بیرون نباشه ام نمیزاره مهمونی میخوام برم ارایش میکنم با کلی فوش و بد و بیراه حرف بارم میکنه حالا من ارایشم هیچ وقت غلیظ نیست 

اعتماد به نفس منو خورد کرده دو کلمه نمیشه باهاش حرف زد فقط میخوای به همه چی گیر بده به درز لای دیوارم گیر میده تبدیلم کرده به یه ادم افسرده حالم خیلی بده دوست دارم خودمو بکشم جرعتشو ندارم از عذابش میترسم واقعا بهم بگین چیکار کنم خسته شدم بخدا مگه من دل ندارم مگه من دختر نیستم چیکار کنمم دیگه چیکار کنم 

بخدا من دختر بدی نیستم نمیدونم چرا زندگیم اینجوریی شدد😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه یه کاره ای تو این ممکلت میشدم

حتما

حتما 

حتما یه آزمون ۱۰ هزار تستی روانی از همه آدما قبل بچه دار شدن میگرفتم و هرکی قبول نمیشد بلا استثنا ردش میکردم

هرچی میکشیم از پدر مادراست چه مستقیم چه غیر مستقیم

خب نکنید توروقران نیارید بچه مگه زورتون کردن

عزیزم چ بد مشکلات برای همه هست یکیو میشناسم شرایطش مثل شما ب علاوه باباش داداشش هم همینطوره بهتره سعی کنی مستقل بشی از خونه دور بمونی پس انداز کنی 

کاربری دست دو نفره منو خواهریم(دوستم)🥰
اگه یه کاره ای تو این ممکلت میشدمحتماحتما حتما یه آزمون ۱۰ هزار تستی روانی از همه آدما قبل بچه دار ش ...

واقعا بابامو درک نکردم که با این اعصاب ضعیفش چرا انقدر تلاش کرد که بچه دار بشه بخدا از بچگیم تبدیلم کرده به یه ادم افسرده 

سعی کن اول قبول کنی این مدلی بودن باباتو بعد کم کم پیش برو مثلا اول برو باشگاهی کلاسی چیزی که یه تایمی بدون اذیت شدن بتونی بری بیرون همیشه سعی کن خودتو سرگرم کنی که بهت گیر ندن یا تو چشمش نباش 

آرایش رو سعی کن جوری کنی متوجه نشه اصولا باباها متوجه آرایش لایت نمیشن یجوری آرایش کن متوجه نشه مثلا رژت کم رنگ بزن بعد رفتی بیرون پررنگش کن یا خط چشاتو باریک و کوتاه بکش

آدما میان ‌و میرن و باعث می‌شن یه سری آهنگ‌هارو هروقت گوش بدی غمگین شی.

عزیزم میدونم از یه بابتی هم شما حق داریولی رو حساب این بزار که بابات خیلی دوستت داره و قطعا بد تو رو ...

درسته که هر پدری راجب یسری چیزا تذکر میده به بچش

ولی دلیل نمیشه بخاطر چیزی که تو ذهن خودشه خوشیای زندگیمو ازم بگیره 

ولی خیلی فرق داره که پدر ادم بیاد فحش بار ادم کنه بگه( تخم سگ بیشعور اشغال بدرد نخور) ازین لفظا استفاده کنه…

من الان ۱۹ سالمه ولی افکارم انگار یه ادم پنجاه سالس انقدر که بی حوصله و بی اعصاب شدم 

دائم پامو تکون میدم بعد که میپرسه چته دلیلشو اروم و محترمانه ام که میگم فقط میکه لباس میخوای میخرم غذا میخوای میدم دیگه چه مرگته

سعی کن اول قبول کنی این مدلی بودن باباتو بعد کم کم پیش برو مثلا اول برو باشگاهی کلاسی چیزی که یه تای ...

بخدا همه این کارارو میکنم و کردم

ولی سر همون کلاس رفتنمم باید کنترلم کنه

همش میگه کی میری کی میای ساعت چند تموم میشه چرا دیر امدی واسه چی با فلانی میگردی فکر میکنه همه ادما بدن فقط خودش رو کره زمین خوبه

الان انقدر خسته ام که همش میگم خدایا تو که ۱۱ سال بچه نمیدادی بهشون کاش منم نمیدادی چی میشد مگه

درسته که هر پدری راجب یسری چیزا تذکر میده به بچشولی دلیل نمیشه بخاطر چیزی که تو ذهن خودشه خوشیای زند ...

عزیزم🥲

یه مدت باهاش قهر باش و اصلا صحبت نکن که بدونه ازش ناراحتی اینطوری که هی جواب همدیگرو بدید بدتر میشه

عزیزم🥲یه مدت باهاش قهر باش و اصلا صحبت نکن که بدونه ازش ناراحتی اینطوری که هی جواب همدیگرو بدید بدت ...

اونجوریم طلبکاره

کلا تو هر شرایطی طلبکاره

قهرم باشم میگه چته قهری بیخود کردی قهری 

کلا هیچی روش اثر نداره یه کم احساسات نداره واقعا دیگه خسته شدم نمیکشم نمیدونم چیکار کنم

بخدا همه این کارارو میکنم و کردمولی سر همون کلاس رفتنمم باید کنترلم کنههمش میگه کی میری کی میای ساعت ...

ببین من قبلا دقیقا موقعیت تورو داشتم الان یکم بهترن پس میفممت

سعی کن خیلی آروم و بدون عصبانیت جوابشو بدی حتی اگه شد با خنده تو وقتی عصبی یا ناراحت جواب میدی حساس تر میشه 

بعد قربون صدقش برو سعی کن صمیمی باشی و این چیزا 

خیلی همه چیزو محدود نبین یکم سعی کنی باهاش کنار بیای باهات کنار میاد

آدما میان ‌و میرن و باعث می‌شن یه سری آهنگ‌هارو هروقت گوش بدی غمگین شی.