2777
2789

فیلم از یه نوازده که توی گونی گذاشته بونش کنار خیابون 

اونم تو این سرما و بارون 

حتما مال یه معتاد یا نامشروع بوده بعدم نخواستنش

خوب وقتی اینا نمی تونن بچه بزرگ کنن چرا خدا بهشون بچه میده 

ولی ما حتی تو فامیل هامون هم داریم 

خانواده سالم 

وضع مالی خوب 

خدا بهشون چند ساله بچه نمیده 

یا حامله میشن تو خونه بدون هیچ دلیل سقط میکنن 

اما یه معتاد با یه معتاد دیگه رابطه نامشروع برقرار میکنه آخر سر هم تو پارک یا تو خرابه ها زایمان میکنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خیلی از خودم این سوال و میپرسم که چه زندگیا سر بچه از هم میپاشه و خدا بهشون بچه نمیده اما یکیم اونجوری

اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........

چون خداوند مورد به مورد برای کسی تصمیم نمی گیره. اسپرم و تخمک سالم به هم برسند بچه به وجود میاد. دیگه فقر و نداری و پولداری و اعتیاد روش تاثیر نداره. 

خداوند عالم با قوانین علم این دنیا رو اداره می کنه. در ذهن بسیار از ما خدا یک جادوگره! مورد به مورد می گه تو ازدواج کن. تو نکن! تو بچه دار شو... تو نشو!! دنیا با این همه ستاره ها و سیارات و عظمت و انواع حیوانات و گیاهان با این نظم باور نکردنی مورد به مورد اداره نمی شه که.

بچه رو که خدا و لک لک ها نمیدن... هر کس س‌کس کنه مشروع یا نامشروع بچه تولید میشه

منظورم اینکه بعضیا همه چی دارن ولی خدا بهشون بچه نمیده 

اون بچه رو میده به کسی که هیچی نداره 

تو خیابون ها تهش یا اونم معتاد میشه یا گدا و دزد 

من خیلی از خودم این سوال و میپرسم که چه زندگیا سر بچه از هم میپاشه و خدا بهشون بچه نمیده اما یکیم او ...

دقیقا منظور من همین بود 

اون کسی که نیاز داره بچه نداره 

ولی اون کسی که خودش هم اضافیه بچه ش میشه

چه جالب اولین باره میشنوم

ولی خیلی حساب شده بود بنظرم واقعا خدا وقت نداره به همه تک تک رسیدگی کنهو واقعا فک کنم روال دنیا روی یه نظام از پیش تعین شده میچرخه 

اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........

چه جالب اولین باره میشنوم

از دید من خدا بزرگ ترین دانشمنده.. برای اتم ها و ملکول ها..برای سیارات و ستارگان. باری حیات. همه اش قوانین حساب شده و مشخص داره. همونی که ما یه گوشه اش رو کشف کردیم و اسمش رو علم گذاشتیم.
ولی خب طبیعی هست. ما آدم های ضعیف هستیم. گاهی گیر می کنیم. دلمون می خواد توی همون لحظه یه دست از غیب بیاد بهمون کمک کنه. من خودمم در مواقع ضعف دعای موردی می کنم.
ولی اغلب دعام اینه که خدایا کمکم کن قوی باشم

خدایا کمکم کن درکم بیشتر باش
علمی دیدن جهان به معنای بی خدایی نیست. اتفاقا خدای کسی که علم رو باور داره خیلی بزرگ تر و قشنگ تر از خدای کسی هست که دنیا رو آشفته می بینه. 

ولی خیلی حساب شده بود بنظرم واقعا خدا وقت نداره به همه تک تک رسیدگی کنهو واقعا فک کنم روال دنیا روی ...

خوب اگه همه چیز از پیش تعیین شده 

پس گناه کارا نباید برن جهنم چون دست خودشون نبوده خدا از قبل تعیین کرده براشون که گناه کار باشن 

نه؟

بعدشم ما خودمون رو نباید با خدا مقایسه کنیم که 

ما یه آدمیم با محدودیت های زیاد 

ولی خدا ویژگی های بیشتری بلید داشته باشه 

و اینکه مگه خدا فرشته ها رو برای نظارت بر ما نفرستاده 

خوب پس تک تک هواسش به همه مون هست

از دید من خدا بزرگ ترین دانشمنده.. برای اتم ها و ملکول ها..برای سیارات و ستارگان. باری حیات. همه اش ...

میفهمم چی میگی

ولی سوال من درباره معجزه و دست غیب نبود 

سوال من اینکه چرا باید خدا به کسایی که حتی از پس خودشون هم بر نمیان بچه میده 

اون بچه ای که کنار خیابون ها رها میشه آینده ش چی میتونه باشه جز بدبختی 

اما کسایی که همه جور امکاناتی رو میتونن برای بچه فراهم کنن بچه شون نمیشه 

من دلم برای اون بچه میسوزه 

آدم نباید تو سن کودکی زجر بکشه امتحان بشه و...

خوب اگه همه چیز از پیش تعیین شده پس گناه کارا نباید برن جهنم چون دست خودشون نبوده خدا از قبل تعیین ک ...

ولی من نگفتم همه چیز از پیش تعیین شده. این دوستمون هم منظور قوانین از پیش تعیین شده بود.
الان فوتبال قوانینش از پیش تعریف شده. این یعنی بازی و تلاش بازیکنان نقشی نداره؟ نتیجه از پیش تعیین شده؟
قانون بارداری مربوط به شرایط اسپرم و تخمک هست. ربطی به شرایط و میزان دعا کردن و خوبی و بدی صاحب اون اسپرم و تخمک نداره.
سیب با قانون جاذبه می افته.
توی بعضی چیزها ما هم خیلی تاثیر داریم. ولی تو بعضی چیزها دیگه فقط قانون طبیعت هست.