2777
2789
عنوان

مجردا بیاین 😍😍

204 بازدید | 44 پست

سلام عزیزای دلم حالتون خوبه انشاءالله 

میدونید من تو  زندگیم همه چی رو سپردم دست خدا مخصوصا تو بحث ازدواجم امام زمان عج و مادرمون فاطمه ی زهرا سلام الله علیها رو واسطه کردم خودشون واسطه گری کنن و همسرم رو انتخاب کنن 

اخه کسی که انتخاب پدرمون امام زمان جان و مادرمون فاطمه ی زهرا سلام الله علیها باشه بد نمیشه که 🥰🥰

منم در اثر نوجوونی خیلی جاها پیش اومده از یه سری افراد خوشم اومده ولی از یه جایی به بعد به این دوتا عشق و خدا سپردم تا بهترین رو  برام انتخاب کنن.و سر مسیرم قرار بگیره.

انشاءالله به حق باب الحوائج امام موسی کاظم (ع)همگی خوشبخت و عاقبت به خیر باشید

لطفا لطفا به عقاید هم احترام بگذاریم

با تشکر🙏💐🙏💐🙏💐🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آن  شاء الله به زودی تایپیک تاریخ عقد عروسیت بزنی برای حاجت روایت ۱۰۰ صلوات میفرستم عزیزم 

منم مجردم برای منم دعا کن لطفا 🤲🏻 💚 

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰

منم سپردم به خدا ولی خیلی افسرده ام انگار بی حوصله ام

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
منم خیلی اعتقاد دارم و خیلی دارم دعا میکنم ولی هرچی دعا میکنم به کسی که میخام نمیرسم دوسال باهم بودی ...

عزیزم دقت کرده باشی منم گفتم از کسی خوشم اومده 

ولی از یه جایی به بعد بیخیالش شدم و سپردم به خدا 

من به انتخاب خدا ایمان دارم

خدا خیرت بده ایشالله عاقبت بخیر بشی

ممنون از دعا قشنگت بهترین ها برات اتفاق بیفته عزیزم خوشبخترین باشی برات سوره حمد میخونم 

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰