2777
2789
عنوان

شوهرم شک داره بهم

188 بازدید | 17 پست

دیشب ساعت نزدیک ۳نیم اینا بود یدفعه دیدم شوهرم داره تکونم میده بیدار شدم میگه گوشیتو کجا گذاشتی گفتم میخای چیکار گف میگم کجا گذاشتی منم گذاشته بودم زیر بالشتم در آوردم بهش دادم رفت کل گوشیو گشت همجاشو گشت بعد خاموش کرد پرت کرد جلوم رف تو بالکن یه سیگار کشید اومد من تا صبح خوابم نبرد انقد اعصابمو خورد کرد دوباره یه ساعت بعد اومد دید من تو حال نشستم گف مگه تو گوشیت چی داشتی از استرس نخوابیدی 😐من واقعا دوسش دارم هیچوقت حتا فکر خیانتم به سرم نزده به نظرتون چیکار کنم من؟

شوهر منم چندساله همینه 

اونشب یهوازخواب بیدار شد در خونه روبازکرد پریدتوراه پله میگفت کی روآوردی خونه

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم چندساله همینه اونشب یهوازخواب بیدار شد در خونه روبازکرد پریدتوراه پله میگفت کی روآوردی خونه

من به شوهرم شک کردم شاید چیزی مصرف می‌کنه که توهم میزنه

وای چقدر بده 😐

روانیه به تمام معناست اینم یهوگوشی روازدستم میگیره

مهم نیست برام

طلا که پا که چه منتش به خاکه

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
مطمئنی چیزی مصرف نمیکنه؟

نه عزیزم 20ساله همینه