2777
2789
عنوان

شوهرم بیاین بگم چی گفتش 😔😔😔

496 بازدید | 16 پست

سردبیر صحبت خونه ایناهاش گفت بابام گفته بیاین حیاط ماکه بزرگه  یه خونه توش بسازین درشو ازکوچه بازکنید.

خونه مون روفروختیم میخوایم بخریم.

بعدمن بهش گفتم بابامم زمین داشتن گفتن بیایدبسازین ماهم میایم اونجامیسازیم .گفتم بهش که من کنارخانواده خودمم نمیخوام زندگی کنم بهت گفتم کار-خانواده شماهم نه دوست دارم کمی فاصله باشه. 

بعدبرگشت گفتش من باید بابکی ازدواج میکردم که میومد کلفتی مامان باباموبکنه وباهاش تویه یه حیاط زندگی کنه تومانی یکبارمیری یه سر میزنی میای اونم به اصرار من گفتم خب خانواده ات میبینی رفتارشون درست نیس هرکسی براشون عزیزه بره کلفتی شون روزانه من عروس آخری هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

بعد بهم گفت هرچی اونا شنشون بیشتره یه چی میگن تونباید به دل بگیری وظیفه عروس کار کردنه منم گفتم آره ...

میگه من بچه اخرم پسراخرم وظیفه زنده شانس منوببین زنم چجوریه وقتی فکرمیکنم به نیودشون میخوام بمیرم  بعدتواینجوری میکنی منم گفتم وقتی فلان حرفهاوکارهارومیکردن دهنتوبازکردی چیزی بگی بهشون حالا برم کلفتی کنم با چه رویی میگی بعد گفت اصلا ذات زن نجسه تاحالاهمیچن حرفهایی رونده باراول بودش توشو کم هنوز رفت بیرون منتظرم بیادش و بگم خیلی از فلاش ناراحت شدم

وا این چ حرفیه زده بگو منم باید با یکی ازدواج میکردم غلامی بابامو بکنع

من بابام ازم دورن کمی بعدهرروز مامانو بابام زنگ میزنن اتفاقا بعد بحث امشبنون زنگ زدن بعد من داشتم صحبت میکردم خیلی آروم گفتش ازبس بیکارن هرروز هرروز زنگ میزنن قطع که کردم گفتم چی گفتی گفت هیچی گفتم اینجوری گفتی آره گفت آره چخبره روزی ۳بار زنگ میزنن روزی دوباره زنگ میزنن هرتایم صحبت ۵دقیقه حالاگاهی بیشتر ولی اینم هرروز میزه خونه باباش یکی دوبار من هیچی نمیگم هیچی

من بابام ازم دورن کمی بعدهرروز مامانو بابام زنگ میزنن اتفاقا بعد بحث امشبنون زنگ زدن بعد من داشتم صح ...

جلو شوهرت صحبت نکن نمیدونم مردا چ مرگشونه بدشون میاد 

سیاست داشته باش جلو اونا حرف نزن

جلو شوهرت صحبت نکن نمیدونم مردا چ مرگشونه بدشون میاد سیاست داشته باش جلو اونا حرف نزن

اره میدونم اخه بابام اینا زنگ میزنن جواب که نمیدم پشت هم زنگ میزنن یا زنگ میزنن به خوده شوهرم