2777
2789
عنوان

بچه جاری و برادرشوهر مطلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه بعضی‌ها زیادی مسوولیت پذیرن مثل بابای خود من تعجب می‌کنم بعضی ها میگن حسادت در حالیکه بنظرم حسو ...

برگشته گفته یکی دوماه آینده من میام شهرتون میبرم میگزدونمت اونم گفته زنت چیزی نمیگه چون زن دایی هام دایی هامو دعوا میکن که به من پول میدن یا هدیه میگیرن

اون مادر ۱۳ سال تروخشکش کرد شخصیت ورفتارش شکل گرفته دیگه بعداین همه سال یهویی بخوای واسش فامیل بازی کنی هیج معنی نمیده مادرش ازدواج نکرده؟؟ درحد یه محبت مهمونی نه که ازکار زندگی بزنی همش بزاریش توماشین بچرخونیش که چی که‌مثلا عقده این چندین سالش واسش جبران کنم😐 اگه قرار ب جبران باشه کارباباشه یتیم که نیست 

برگشته گفته یکی دوماه آینده من میام شهرتون میبرم میگزدونمت اونم گفته زنت چیزی نمیگه چون زن دایی هام ...

ازهمون اول رو نده وگرنه سوارت میشه هرکی بچه درست میکنه خودشم باید مسیولیتشو قبول کنه اگه پدر مادر پدربزرگ مادربزرگ نداشت بعد عموها تقسیم وظایف میکردن تازه اون موقع هم همه چیز نباید به گردن یه نفرباشه 

من باشم تهدیدش میکنم که اکه بخواد به اون دختر برسه ولش میکنم میرم وقتی که به نظرم اهمیت نمیده 

اون مادر ۱۳ سال تروخشکش کرد شخصیت ورفتارش شکل گرفته دیگه بعداین همه سال یهویی بخوای واسش فامیل بازی ...

کاش یکی بود اینارا میکرد تو گوش شوهرم

الانم من گفتم که چی وقتی بابا داره قهر کرد خوابید

ازهمون اول رو نده وگرنه سوارت میشه هرکی بچه درست میکنه خودشم باید مسیولیتشو قبول کنه اگه پدر مادر پد ...

اصلا آدمی نیست بشه منطقی باهاش حرف زد الان میگه حسودی یا میگه توام با خواهر زاده هات نگرد یا میگه پول خودمه جوابهای چرت میده میشناسمش