2777
2789
عنوان

یه سوال نی نی سایتی

106 بازدید | 16 پست

سلام , دوستان من عضو تازه نی نی سایت هستم میخواستم پستی که گذاشتم رو پاک کنم منتها بلد نیستم از کجا میشه یکی منو راهنمایی کنه ؟؟؟؟

❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید        خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم

فقط چند دقیقه فرصت داری پاک یا ویرایش کنی . بعدش نمیشه

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پست که میزاری گوشه سمت چپ ، پایین ، یه سه نقطه هست ، روش کلیک میکنی یه گزینه حذف داره

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

پست فقط دو سه دقیقه فرصت داری پاک کنی. یه سه نقطه  سمت چپ پایین هست اونو بزنی داره. بعد دو سه دقیقه میره

صبح میشه این شب. باز میشه این در... گاهی اوقات اتفاقی تو زندگیت میوفته که زندگیت رو دو قسمت میکنه. قبل اون اتفاق،بعد اون اتفاق . خدایا تنها امیدمی

عزیرم خوش اومدی 

از الان بدون اینجا تاپیک یکم سطحش بره بالا میترکه یعنی فقط تو محدوده شوهر و بچه و وووواینا 

بری سمت چیزیای مهم میترکه!

واینکه خونه خاله نیست که تاپیک بزنی بتونی حذف کنی باید نامه نگاری کنی تا حذف بشه فقطم چیزای خانوادگی رو حذف میفرماین .یه جورایی باید پای چیزی که بهش فکر کردی و تاپیک زدی وایستی!

و اینکه فقط چند ثانیه زمان داری که عکس و کامنت رو بپاکی وگرنه برای همیشه میمونه یادگاری!

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 
فقط چند دقیقه فرصت داری پاک یا ویرایش کنی . بعدش نمیشه

ای وای نمیدونستم ممنونم مهربون

❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید        خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم
ن نمیشه

خیلی ممنونم دوست مهربونم

ممنونم عزیز پس حواسم باشه ایدفعه :)

اولا که پاک کردن پست تایه زمان مشخص امکان داره سمت چپ پستتون سه تا نقطه است روش کلیک کنین وبقیه ماجر ...

مرررسی از همراهیتون دوست مهربون

قبل از يكً دقيقه ميشه فقط 

ممنونم دوست عزیزم

پست فقط دو سه دقیقه فرصت داری پاک کنی. یه سه نقطه  سمت چپ پایین هست اونو بزنی داره. بعد دو سه د ...

مرسی گل بانو جان