2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امسال پشت کنکورم خب😭یه سال دیگه بمونم روانی میشم حتما😭😭😭

چرا روانی بشی دختر خوب؟ آدم میشناسم پنج سال پشت بود بهترین رتبه رو اورد راضیم هست

PTAHWQممنون میشم برای نصب بلوبانک کد معرف من رو بزنین هرکی زد لایک کنه صلوات میفرستم  اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁 

چرا روانی بشی دختر خوب؟ آدم میشناسم پنج سال پشت بود بهترین رتبه رو اورد راضیم هست

۵ سال یه عمر زندگیه 

من تو همین یه سالش هم موندم از شدت فشار روحی گریم بند نمیاد تراپی هم رفتم اصلا فرقی نکرده

به خدا نمیدونم بعضیا چجوری این همه میمونن🥲

میشه.خودتو نباز فداتشم منم دوسال پیش دقیقا شرایط تورو داشتم میگفتم نمیشه، نمیتونم ولی شدد تو تلاشتو بکن اگه خدا بخواد هر غیر ممکنی ممکن میشه...

من میدونم که میشه ولی اگه یه درصد هم نشد بازم چیزی از ازرشهات کم نمیشه عزیزم...باور کن حتی رشته پزشکی هم اونقدرا خوب نیست همش درس ،کشیک های زیادو....اون درآمد های نجومی ام که ازش حرف میزنن شاید اگه شانس بیاری ۵۰ سالگی بهش برسی درکل اصلا نگران نباش... 

Being motivated costs you nothing but can provide you with everything
میشه.خودتو نباز فداتشم منم دوسال پیش دقیقا شرایط تورو داشتم میگفتم نمیشه، نمیتونم ولی شدد تو تلاشتو ...

وای مرسی عزیزم پیامت خیلی حس خوبی بهم داد:)

انشالاه🥲

آره واقعا موافقم کاملا حقه ولی فشار و انتظاری که اطرافیان و حتی خود ادم از خودش داره از پا میندازه💔

۵ سال یه عمر زندگیه من تو همین یه سالش هم موندم از شدت فشار روحی گریم بند نمیاد تراپی هم رفتم اصلا ف ...

آدمم میشناسم دو ماه بکوب خوند یعنی پدر خودش رو درورد تو همون دوماه قبول شد تلاشت رو بکن شد شد نشد نداریم باشید بشه

PTAHWQممنون میشم برای نصب بلوبانک کد معرف من رو بزنین هرکی زد لایک کنه صلوات میفرستم  اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁