2777
2789
عنوان

همسری که قهر می کنه😡

143 بازدید | 12 پست

من توی دوران عقد به سر می برم و مسئله ای که الان اعصابمو خورد کرده اینه که وقتی من از یه مسئله ناراحتم شوهرمم با من قهر می کنه الان بهش گفتم چرا میری مهمونی دیگه پیام منو سین نمی کنی وقتی بازدید داری؟ میگه توی مهمونی نمیشه گوشی زیاد دستم بگیرم و از دیشب قیافه گرفته 

درحالی که من هیچچچ وقت گیر نمی دادم سر این چیزا که بخوام بگم خیلی بهش گیر دادم دیگه حوصله توضیح نداره 

الان ری اکشن من باید بهش چی باشه؟ 

واقعا حس میکنم سرد میشم نسبت بهش وقتی این حرکت رو می کنه 

حس میکنم با بچه توی رابطه ام 

داداش من اینطوریه

البته ۱۴ سالشه ولی فک کنم ازین پسرا بشه

چون عادت قهر کردن داره وقتی اذیتش میکنم

بدم میاد از پسری که قهر کنههههه

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که پیر شدم از این اخلاقش

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

هنوز ب بلوغ عاطفی نرسیده

بهترین کار اینه با یه روانشناس خوب مشورت کنید و هر دو برید مشاوره

فقط یکم نیاز ب اموزش داره تا پخته بشع

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.

داداش من اینطوریهالبته ۱۴ سالشه ولی فک کنم ازین پسرا بشهچون عادت قهر کردن داره وقتی اذیتش میکنمبدم م ...

منم واقعاااا بدم میاد 

به نظرم مرد حق ناراحتی داره 

ولی به هیچ عنوان حق قهر نداره

چه برسه به الان شوهر من که بی دلیل قهر کرده

نامزد منم همینه عیب و ایراد میذاره رو هرچی مرد و پسره میگه این مرد نیست این کارش زنونه بوده دیگری تس ...

مال منم عیب و ایراد می ذاره 

ببین همه چیزش خوبه ها به جز یکی این قهر کردنش و ایراد گذاشتنش 

مثلا موهات فلان شده پوستت تیره شده و...