2777
2789
عنوان

شوهرم نمی ذاره جایی برم تنهایی

63 بازدید | 7 پست

من چند ساله ازدواج کردم و یه پسر دارم که هنوز کوچیکه شوهرم خودش اهل رفیق بازی نیس ولی تنهایی برای خرید و اینا با ماشین همش بیرونه ولی اصلا اجازه نمی ده من تنهایی جایی برم یا با دوستام معاشرت کنم از لحاظ مالی چیزی کم نمی ذاره برای من و پسرم ولی حس می کنم اینجوری منو زندانی کرده چون خودش هر جا دوس داره می‌ره البته گردش نه منظورم خرید و کارای خونه و از این جور چیزا شما جای من بودید از رفتار شوهرتون ناراحت نمیشدین؟اینم بگم خودش ما رو بیرون و خرید می بره 

کاربری مشترک من و دوستم که تو یه روز زایمان کردیم💗🤩💙

شکاکه من نمیتونم با اینچیزا کنار بیام

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕 هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شکاکه من نمیتونم با اینچیزا کنار بیام

نه اصلا شکاک نیس اتفاقا من شکاکم فقط مشکلش با تنهایی بیرون رفتنه و دوس نداره با دوستام معاشرت کنم 

کاربری مشترک من و دوستم که تو یه روز زایمان کردیم💗🤩💙
نه اصلا شکاک نیس اتفاقا من شکاکم فقط مشکلش با تنهایی بیرون رفتنه و دوس نداره با دوستام معاشرت کنم

خب عزیزم وقتی اجازه تنها بیرون رفتنو بهت نمیده شکاکه دیگه پس چی میگن به این ادما؟ 

اگه هم مشکلی نداری با این قضیه که هیچی... 

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕 هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️