2777
2789
عنوان

زندگی امونمو بریده

220 بازدید | 17 پست

داشتین موردی ک دلتون پیشرفت بخواد ولی مشکلات مالی مانع شن؟

نمی‌دونم انقد زیادن مشکلام ک از کدوم بگم 

واقعاً هیچ موقع تو زندگیم انقد ب مشکل برنخورده بودم 

خیلی خستم خیلی ..

ریشه درختی‌ام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کرده‌ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش منم مشکل مالی داشتم یا سرطان داشتم یه دردی دارم که روزی هزار بار میمیرم و زنده میشم

چیه بدتر از سرطان و مشکل مالی؟

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

کاش منم مشکل مالی داشتم یا سرطان داشتم یه دردی دارم که روزی هزار بار میمیرم و زنده میشم

دور از جونتون.. ناشکر نباشین.. شما هر جور پیش برین خدا خودش به شکل خودش مشکل شمارو حل میکنه.. مطمئن باشین

اره بوده ،زمان دانشجوییم و بعدش 

اخرش دستمو گذاشتم رو زانوم تو‌ ۲۳ سالگیم یه وقتایی تا ۱۷ ساعت سر کار بودم 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

هر چی ک هست خدا شفا بده

دور از حونتون ، سرطان خیلی درد مزخرفیه خیلی ..

ریشه درختی‌ام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کرده‌ام
مام چندساله میگیم خونه عوض کنیم نمیشه حدود بیست وسه ساله تو یه خونه چهل متری زندگی میکنیم.. هرجور پی ...

ایشالا برسی برسین بهش خدا بزرگه 💙

ناشکری نکن سلامتی بزرگترین نعمته

از نظر سلامتی هم چندان تعریفی ندارم عزیزم والا ک میمردم بهترم بود

نمیتونم بگم فقط بدون روح و روانم نابود شده و هیچ امیدی نیست

آدمی ب امید زندست ..🫂

اره بوده ،زمان دانشجوییم و بعدش اخرش دستمو گذاشتم رو زانوم تو‌ ۲۳ سالگیم یه وقتایی تا ۱۷ ساعت سر کار ...

:)

می‌دونی انقد آرزوهام بزرگه و دور از توانمون..