alittlemiss مدیر استارتر عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 398 عنوان زندگی امونمو بریده 220 بازدید | 17 پست داشتین موردی ک دلتون پیشرفت بخواد ولی مشکلات مالی مانع شن؟نمیدونم انقد زیادن مشکلام ک از کدوم بگم واقعاً هیچ موقع تو زندگیم انقد ب مشکل برنخورده بودم خیلی خستم خیلی .. ریشه درختیام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کردهام 1403/11/06 | 19:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گردو_زمخته عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 5610 کاش منم مشکل مالی داشتم یا سرطان داشتم یه دردی دارم که روزی هزار بار میمیرم و زنده میشم
کپلیییی عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 30484 منمم کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
notlaaa عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 11465 کاش منم مشکل مالی داشتم یا سرطان داشتم یه دردی دارم که روزی هزار بار میمیرم و زنده میشم چیه بدتر از سرطان و مشکل مالی؟ گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵
گلرنگ عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 3915 کاش منم مشکل مالی داشتم یا سرطان داشتم یه دردی دارم که روزی هزار بار میمیرم و زنده میشم دور از جونتون.. ناشکر نباشین.. شما هر جور پیش برین خدا خودش به شکل خودش مشکل شمارو حل میکنه.. مطمئن باشین
تانیا73 عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 4305 کاش منم مشکل مالی داشتم یا سرطان داشتم یه دردی دارم که روزی هزار بار میمیرم و زنده میشم چیشده😨 عزیزم من الان دارم با لشگر غم می جنگم لطفا فردا بهم زنگ بزن
گلرنگ عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 3915 مام چندساله میگیم خونه عوض کنیم نمیشه حدود بیست وسه ساله تو یه خونه چهل متری زندگی میکنیم.. هرجور پیش میریم نمیشه که نمیشه
tara_2m عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 22193 اره بوده ،زمان دانشجوییم و بعدش اخرش دستمو گذاشتم رو زانوم تو ۲۳ سالگیم یه وقتایی تا ۱۷ ساعت سر کار بودم 🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه 📢🟠🟡🔵
alittlemiss مدیر استارتر عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 398 کاش منم مشکل مالی داشتم یا سرطان داشتم یه دردی دارم که روزی هزار بار میمیرم و زنده میشم هر چی ک هست خدا شفا بدهدور از حونتون ، سرطان خیلی درد مزخرفیه خیلی .. ریشه درختیام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کردهام
گردو_زمخته عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 5610 چیه بدتر از سرطان و مشکل مالی؟ نمیتونم بگم فقط بدون روح و روانم نابود شده و هیچ امیدی نیست
alittlemiss مدیر استارتر عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 398 مام چندساله میگیم خونه عوض کنیم نمیشه حدود بیست وسه ساله تو یه خونه چهل متری زندگی میکنیم.. هرجور پی ... ایشالا برسی برسین بهش خدا بزرگه 💙 ریشه درختیام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کردهام
alittlemiss مدیر استارتر عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 398 ناشکری نکن سلامتی بزرگترین نعمته از نظر سلامتی هم چندان تعریفی ندارم عزیزم والا ک میمردم بهترم بود ریشه درختیام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کردهام
alittlemiss مدیر استارتر عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 398 نمیتونم بگم فقط بدون روح و روانم نابود شده و هیچ امیدی نیست آدمی ب امید زندست ..🫂 ریشه درختیام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کردهام
alittlemiss مدیر استارتر عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 398 اره بوده ،زمان دانشجوییم و بعدش اخرش دستمو گذاشتم رو زانوم تو ۲۳ سالگیم یه وقتایی تا ۱۷ ساعت سر کار ... :)میدونی انقد آرزوهام بزرگه و دور از توانمون.. ریشه درختیام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کردهام